Zaandam Apolloplantsoen 31

Van: Kas Kleinnijenhuis
  • € 465.000 van € 465.000
  • 235 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 5,50% € 232.500 van € 232.500
Investeer in schijf 1B: 5,75% € 93.000 van € 93.000
Investeer in schijf 2: 6,75% € 69.750 van € 69.750
Investeer in schijf 3: 7,50% € 69.750 van € 69.750

Let op! Aanpassing SIG 07-07-2022                 
Rentepercentages zijn aangepast!
Ook de al gedane toezeggingen gaan met deze stijging mee!

Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  5,50% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  5,75%
  • Rentevergoeding schijf 2    6,75%
  • Rentevergoeding schijf 3    7,50%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 100%van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 100% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is een privé persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 3.650 per maand.   

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Fotopresentatie Apolloplantsoen 31 Zaandam

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen
Ik ben afgestudeerd als bedrijfseconoom, maar ben al vrij snel in het vastgoed gegaan. In eerste instantie werkte ik samen met grote Randstedelijke beleggers waarvoor ik (vaak) off-market projecten aankocht. Hier heb ik enorm veel ervaring op kunnen doen, en een goed netwerk opgebouwd. Vervolgens ben ik naast mijn vastgoed-carrière een marketingkantoor gestart en kon ik, vanwege het succes, de winsten herinvesteren in vastgoed om zo een portefeuille op te bouwen – en dat is goed gelukt!

Met mijn beleggingsportefeuille breid ik jaarlijks de cashflow uit, waardoor de aankoop van nieuwe beleggingsobjecten in toenemende mate groeit. Er is voldoende ruimte voor het aangaan van nieuwe leningen met een hogere jaarlijkse aflossingsbehoefte.

In de afgelopen twee jaar zijn er drie andere projecten succesvol gefund via het platvorm SamenInGeld. Alle projecten zijn momenteel goed verhuurd en renderend.    

Mijn kernkwaliteiten zijn dat ik strategisch en op lange termijn probeer te denken. Ik werk erg structureel en kom daardoor nauwelijks voor verassingen te staan. Mijn neiging geobsedeerd te raken door dingen die ik leuk vind, resulteert in een enorme passie en gedrevenheid voor het vak.

Mijn marketing kantoor, Telesto Media B.V., is een marketingkantoor dat performance-based online marketing doet voor MKB’ers. Dat gebeurt voornamelijk op Facebook, Google en via e-mail. Vanwege ons performance-based model hebben we een wachtlijst aan klanten en kan er, mits campagnes goed lopen, snel worden opgeschaald. We werken veel met data aggregators en verkopen we veel online informatieproducten. Dit is erg uiteenlopend, van afslank- en dieet programma’s tot en met DIY-houtbewerking. Verder doen we veel promoties voor bedrijven door middel van giveaways of extreme kortingen om zo naamsbekendheid te bevorderen. 

Historie beleggingsportefeuille 

Kas Kleinnijenhuis is gestart in het vastgoed in 2016 (samenwerking met grote beleggers in Amsterdam), toen zelf begonnen met beleggen in box lll eind 2017. Inmiddels is er een portefeuille van afgerond €3,5 mln aanwezig met een financiering van € 2.3 mln, zodat er momenteel een overwaarde in de portefeuille zit van bijna € 1,2 mln. 

Eind 2017 is als eerste pand Apolloplantsoen verkregen. In juni 2019 kwam daar de Monnickenstraat bij. In juli 2019 de Zandlevenstraat. In september 2019 de Barbara van Meerstenstraat. In november 2019 de Esther de Boer van Rijkstraat en in december 2019 de Magda Janssenstraat. In 2020 zijn nog 2 panden gekocht, namelijk de Leliestraat 65 en Ruitenveen 8. Al deze objecten worden momenteel volledig verhuurd waarbij de meeste objecten worden verhuurd als co-living woningen aan expats.

Met name het bovengenoemde laatste punt (woning delen met meerdere; het zogenaamde co-living) is een trend waar Klaas Kleinnijenhuis op inspeelt. Bij co-living wordt een woning gedeeld door drie of meer personen. Er is een duidelijke behoefte aan flexibele woonoplossingen onder jongeren. Daarnaast is co-living een instrument voor de vastgoedeigenaar om de huurstromen te maximeren. De vraag naar woonruimte in de omgeving van Amsterdam blijft de komende jaren groot. Jongeren hechte minder waarde aan bezit en zijn meer bereid om duurzame consumptiegoederen en een woning te delen en hechten meer waarde aan flexibiliteit.

Object
De woning is gelegen in de Rosmolenbuurt, een buurt die begin vorige eeuw werd gebouwd als een van de eerste stadsuitbreidingen in het oosten van Zaandam.
Het pand is goed onderhouden en ziet er netjes uit. De indeling van de woning is als volgt;

De verhuurbaarheid van de woning is zeer goed vanwege de afstand naar Amsterdam centraal en het woningtekort wat momenteel heerst in deze streek. De verwachtingen zijn dan ook dat de enorme vraag zal aanhouden wat zal resulteren in een waardestijging in dit woongebied. Hetgeen ook de afgelopen maanden al gebleken is.

Visie portefeuille
Voor de vastgoedportefeuille is de visie om verder uit te breiden en een duurzame portefeuille op te bouwen. Er vanuit gaande dat in de huidige markt goed aangekocht en gefinancierd kan worden dankzij de nog steeds lage hypotheekrentes en de grote overwaarde op de huidige portefeuille, verwacht ik dat met 5 jaar de groei zal zijn doorgezet en de portefeuillewaarde verdubbeld is. Dit lijkt goed haalbaar gegeven het feit dat ook de cashflow geherinvesteerd zal worden in onroerend goed.

 * Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Apolloplantsoen 31 1501 BD Zaandam
Kadastrale gegevens: Gemeente Zaandam, sectie I,  nummer 5497

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 17-08-2021

Door JRS Bedrijfsmakelaars 

Markwaarde vrij verkoop

€ 465.000

Markwaarde verhuurde staat

€ 465.000

WOZ waarde 

€ 298.000 Peildatum 1-1-2020

Totale Financieringsbehoefte  

€ 465.000

Schijf 1A    

€ 232.500

Schijf 1B  

€   93.000

Schijf 2

€   69.750

 Schijf 3

€   69.750

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1901

Gebruiks oppervlakte:

130 m wonen 

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde 

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde

Redelijk

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid             

Goed

Opmerkingen in taxatierapport

Energielabel A

Omgeving            

Stand en ligging                                      

De woning is gelegen in de Rosmolenbuurt in het Oosten van Zaandam vlakbij het centrum. Diverse alledaagse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen in de directe nabijheid.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

29

Woonsituatie

Huur woning

Beroep

Zelfstandige

BKR toets

Geen bijzonderheden