Venray Stationsweg 7 C

Van: Hanan
 • € 280.000 van € 280.000
 • 153 investeerders
 • Nog 19 dagen
 • 100% bereikt
Investeer in schijf 1A: 5,70% € 175.000 van € 175.000
Investeer in schijf 1B: 5,95% € 70.000 van € 70.000
Investeer in schijf 2: 7,00% € 35.000 van € 35.000

Dit project heeft een looptijd van 1 jaar.

 • Rentevergoeding schijf 1A  5,70% 
 • Rentevergoeding schijf 1B  5,95%
 • Rentevergoeding schijf 2    7,00%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70% en schijf 2 is 70 tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 80% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is privé persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 2.450,00 per maand

Download Lees hier de financiële analyse!

Informatie project eigenaren*

Even voorstellen

Mijn naam is Hanan (dochter van een aannemer) en samen met mijn man hebben wij een passie voor koken, joggen. Daarnaast reeds vele jaren werkervaring in het vastgoed en de woningmarkt. Sinds enkele jaren investeren we ook privé in vastgoed. Momenteel hebben we enkele verhuurappartementen, alle in Noord-Limburg. De Limburgse vastgoedmarkt is ons goed bekend en we hebben een zeer sterk netwerk. Met name in de regio van Venlo is er nog veel krapte en daardoor veel vraag naar huurpanden. Het is een regio die economisch in opkomst is. De appartementen zijn allemaal relatief nieuw (<14 jaar), van goede bouwkundige-technische en duurzame kwaliteit en worden goed verhuurd. Ze hebben allemaal energie labels A-B. Deze appartementen zijn altijd al verhuurd, zelfs voordat die opgeleverd/beschikbaar zijn. We hebben door de tijd heen een continue geactualiseerde lijst van geïnteresseerden. De appartementen bevinden zich op A-locaties in het centrumgebied met alle voorzieningen in de buurt. Op deze verhuurde panden zit een flinke overwaarde. Daarnaast bezitten we een fijne vrijstaande woning waar we sinds 2002 met veel plezier wonen.

Dankzij ons inkomen en de huurinkomsten uit deze verhuurde appartementen lukt het om een goede buffer op te bouwen en verder te groeien. Deze buffer willen we niet geheel besteden aan eigen inleg bij het kopen van nieuw vastgoed, maar voor een gedeelte beschikbaar houden voor nieuwe initiatieven, voor het transformeren/renoveren van nieuwe aankopen en eventuele tegenvallers op te vangen.

Object

De aanvraag bij SamenInGeld (SIG) is voor de financiering van het pand aan de Stationsweg 7C in het centrum van Venray. Onze vorige appartementen hebben we in alle tevredenheid ook via SIG gefinancierd. Dank daarvoor aan jullie allemaal. Mooi om te zien dat er op een professionele en snelle manier een win-win situatie gecreëerd wordt voor alle partijen. 

Gezien de aard en omvang van het object is het, binnen het kader van de gebruiksmogelijkheden in het bestemmingsplan, voor meerdere doeleinden geschikt.  Het pand heeft 2 verdiepingen en het perceel is 500m2 groot met 12 parkeerplaatsen. Het pand is gebruiksklaar en kan dus per direct verhuurd worden. Wij willen het echter kopen om te transformeren naar 4 appartementen. Door de indeling en de grootte van het pand is dit heel makkelijk en uitermate geschikt. De gemeente heeft al een schriftelijke positieve reactie (deze goedkeurig hebben wij niet) gegeven op het ingediende principeverzoek. Na aankoop en definitieve vergunningstoekenning willen we graag terug naar SIG voor herfinanciering ten behoeve van de verbouwkosten naar 4 appartementen. Wanneer er onverhoopt geen goedkeuring komt is het ook geen probleem om het te verhuren zoals het nu in gebruik is.

SIG 06-11-2020 Vandaag positieve reactie van gemeente ontvangen voor wens tot omzetting naar woonruimte maar nog geen goedkeuring van de omzetting. Proces kan gestart worden na de overdracht.

In 1990 heeft men dubbele beglazing aangebracht alsmede spouw- en dakisolatie. De CV-combi ketel (Nefit) is in 2017 geïnstalleerd.

Het pand is prima gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, supermarkten en winkels. Een prima investering voor u als investeerder. Aangezien de vooruitzichten van de huurmarkt in Noord-Limburg zeer gunstig zijn, en er een groot tekort is, is dit een uitstekend object om naast uitstekende huurinkomsten ook een mooie waardestijging mee te kunnen pakken. Dit resulteert in een zeer laag risico voor zowel ons als projectaanvrager als voor de investeerder. 

Huurders

Door de werkervaring op de woningmarkt hebben we veel kennis van beheer/exploitatie en huurrecht. Wij screenen de kandidaat-huurders altijd eerst op curriculum en op financiële gegevens zoals een inkomen uit arbeid, ZZP’er of een studiebeurs. Tevens dient de kandidaat een eventuele verhuurdersverklaring af te geven. Tijdens een intakegesprek beoordelen we de kandidaten en kiezen de meest geschikte kandidaat/kandidaten uit.

Aanvraag
Het object dat ter financiering wordt aangeboden is nog niet in eigendom en dient derhalve voor aankoop gefinancierd te worden. Het streven is een financiering van 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. De inkomsten uit verhuur zijn hoger dan de lopende kosten en de financieringsuitgaven via crowdfunding. Daarnaast zullen door de jaarlijkse indexering de huurinkomsten toenemen. Voor het pand is een hypotheek van €280.000,- nodig. Het pand is zeer goed rendabel o.b.v. locatie en de verwachte verhuurinkomsten.

Crowdfunding
Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat hypotheekstelling aan de investeerder een grote mate van zekerheid biedt. De investeerder krijgt een betere rente op zijn spaargeld dan bij een bank en de hypotheek geeft hem zekerheid. Daarnaast biedt het ons als beleggers kans om meer met het hefboomeffect te bewerkstelligen. 

Wat betekent dit voor u als investeerder?

 • Stationsweg 7C is een veilige belegging. Het is een ruim pand met bestemming Gemengd met veel parkeerplaatsen op een centrumlocatie;
 • Wij zijn een degelijke partij met ruime ervaring en een professionele aanpak;
 • Er wordt nog steeds te weinig gebouwd. Daardoor is de verhuurmarkt voor dit type onderpanden in Noord-Limburg zeer goed te noemen;
 • Regio Noord-Limburg is een gebied in opkomst waar beleggers nu meer en meer ontdekken dat hier kansen liggen en waardeontwikkeling in een trend zit. 

Wij kiezen voor crowdfunding via SamenInGeld, omdat dit in onze ogen de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. Een win-win situatie wordt gecreëerd. De investeerder krijgt een hele mooie rente in deze tijd en wij als belegger kunnen gewoon liquiditeit vrijmaken om verder te investeren in deze en eventueel andere panden.

Het SamenInGeld concept zorgt voor de beste en meest optimale verbinding tussen de twee werelden van Investeren en Beleggen! 

Informatie is door project eigenaren zelf aangeleverd*

 

Zekerheden

Stationsweg 7 C 5802 AA Venray
Kadastrale gegevens: Gemeente Venray, sectie T,
 nummer 1152

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 23-10-2020 door Peelrand Makelaardij B.V. te Venray

 

Marktwaarde vrije verkoop

€ 365.000,00  

Marktwaarde in verhuurde staat 

€ 350.000,00  

WOZ waarde

Voor deze locatie is (nog) geen WOZ-waarde beschikbaar. 

Totale Financieringsbehoefte  

€ 280.000,00

Schijf 1A

Schijf 1B      

€  175.000,00

€    70.000,00

Schijf 2

€    35.000,00

Schijf 3 

N.V.T.

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 1 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1960

Gebruiks oppervlakte:    

99 m begane grond 

95 m verdieping

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde  

Goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                 

12 maanden

Opmerkingen in taxatierapport

VvE is niet van toepassing

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

Het object is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Venray.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

52, 45

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Directeur, onbekend

BKR toets

Geen bijzonderheden