Venray Langstraat 4

Van: Hanan
  • € 138.600 van € 138.600
  • 94 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 4,70% € 77.000 van € 77.000
Investeer in schijf 1B: 4,95% € 30.800 van € 30.800
Investeer in schijf 2: 6,25% € 23.100 van € 23.100
Investeer in schijf 3: 7,00% € 7.700 van € 7.700

Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  4,70% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  4,95%
  • Rentevergoeding schijf 2     6,25%
  • Rentevergoeding schijf 3     7,00%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 90% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigenmiddelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is prive persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 775,00 per maand

Download Lees hier de financiële analyse!

Informatie project aanvrager*

Even voorstellen

Mijn naam is Hanan en samen met mijn man hebben wij vier kinderen. Samen hebben wij een passie voor koken joggen en 15 jaar werkervaring in het vastgoed en de woningmarkt.

Sinds enkele jaren investeren we ook privé in vastgoed, momenteel hebben we meerdere verhuurappartementen, alle in Noord-Limburg. De Limburgse vastgoedmarkt is ons goed bekend en we hebben een zeer sterk netwerk. De appartementen zijn van goede technische en duurzame kwaliteit en worden goed verhuurd. Deze appartementen zijn altijd al verhuurd zelfs al voordat die opgeleverd/beschikbaar zijn. We hebben door de tijd heen namelijk zelfs een lijst van geïnteresseerden. De appartementen bevinden zich op A-locaties in het centrumgebied met alle voorzieningen in de buurt. Op deze verhuurde panden zit een flinke overwaarde. Daarnaast bezitten we een fijne vrijstaande woning waar we sinds 2002 met veel plezier wonen. Dankzij ons inkomen en de huurinkomsten uit deze verhuurde appartementen lukt het om een goede buffer op te bouwen om verder te groeien. Deze buffer willen we niet geheel besteden aan eigen inleg bij het kopen van nieuw vastgoed maar voor een gedeelte beschikbaar houden voor nieuwe initiatieven, voor het transformeren / renoveren van nieuwe aankopen en om eventuele tegenvallers op te vangen.

Object
De aanvraag bij SamenInGeld is voor de financiering van het appartement aan de Langstraat 4 te Venray. Na meerdere positieve reacties over SIG wil ik dit project ook aan de crowd aanbieden. Het appartement is prima gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, supermarkten en winkels. Een prima investering voor u als investeerder. Wij hebben een grote database met mensen die op zoek zijn naar huurwoningen. Aangezien de vooruitzichten van de woningmarkt in Noord-Limburg zeer gunstig zijn, en er een groot woningtekort is, is dit een uitstekend object om naast uitstekende huurinkomsten ook een mooie waardestijging mee te kunnen pakken. Dit resulteert in een zeer laag risico voor ons als projectaanvrager en ook voor de investeerder 

Huurders
Door de werkervaring in de woningmarkt hebben we veel kennis van beheer / exploitatie en huurrecht. Wij screenen de kandidaat-huurders altijd eerst op curriculum en op financiële gegevens zoals een inkomen uit arbeid, ZZPér of een studiebeurs Tevens dient de kandidaat een eventuele verhuurdersverklaring af te geven. Tijdens een intake-gesprek beoordelen we de kandidaten en kiezen de meest geschikte kandidaat / kandidaten uit.

Aanvraag
Het object dat ter financiering wordt aangeboden is nog niet in eigendom en dient derhalve voor aankoop gefinancierd te worden. Het streven is een financiering van 90% van de marktwaarde in verhuurde staat. De inkomsten uit verhuur zijn hoger dan de lopende kosten en de financieringsuitgaven via crowdfunding. Daarnaast zullen door jaarlijkse indexering van huur de huurinkomsten toenemen. Voor het pand is een hypotheek van € 138.600,- nodig. Het pand is zeer goed rendabel obv locatie en de verwachte verhuurinkomsten. De inkomsten uit verhuur zijn nu al fors hoger dan de uitgaven voor de financiering via crowdfunding.

Crowdfunding
Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat hypotheekstelling aan de investeerder een grote mate van zekerheid biedt. De investeerder krijgt een betere rente op zijn spaargeld dan bij een bank en de hypotheek geeft hem zekerheid. Daarnaast biedt het ons als beleggers kans om meer met het hefboomeffect te bewerkstelligen. 

Wat betekent dit voor u als investeerder?

  • Langstraat 4 een veilige belegging. Het is een appartement in een centrumlocatie.
  • Wij zijn een partij met ruime ervaring en een gedegen aanpak.
  • Er wordt nog steeds te weinig gebouwd daardoor is de verhuurmarkt voor dit type woningen in Noord-Limburg zeer goed te noemen.

Wij kiezen voor crowdfunding via SamenInGeld, omdat dit in onze ogen de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. Een win-win situatie wordt gecreëerd. De investeerder krijgt een hele mooie rente in deze tijd en wij als belegger kunnen gewoon liquiditeit vrijmaken om verder te investeren in deze en eventueel andere woningen.

Het SamenInGeld concept zorgt voor de beste en meest optimale verbinding van de twee werelden Investeren en Beleggen!

* Informatie is door project aanvrager zelf aangeleverd.

Zekerheden

Langstraat 4,  5801 AD Venray
Kadastrale gegevens: Gemeente Venray, sectie C,
nummer 10865, index 7

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 26-06-2020 door Kroon Makelaardij te Venray

 

Marktwaarde vrije verkoop 

€ 158.000,00

Marktwaarde in verhuurde staat 

€ 154.000,00

WOZ waarde

€ 146.000,00 peildatum 01-01-2019

Totale Financieringsbehoefte  

€ 138.600,00

Schijf 1A

Schijf 1B      

€ 77.000,00

€ 30.800,00

Schijf 2

€ 23.100,00

Schijf 3 

€  7.700,00

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

2006

Gebruiks oppervlakte:    

 59 m2

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling Object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Voldoende

Staat van onderhoud buitenzijde  

Voldoende

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                      

Langer dan 12 maanden

Opmerkingen in taxatierapport

VvE bedraagt € 72,00 per maand.

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

In het centrum van Venray, op steenworp afstand van alle voorzieningen is dit modern, goed afgewerkt appartement met privé terras gelegen.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

52, 44

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep 

Directeur, onbekend

BKR toets

Geen bijzonderheden