Venray De Heuvelaar 13

Van: Hanan
 • € 172.900 van € 172.900
 • 153 investeerders
 • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 4,70% € 91.000 van € 91.000
Investeer in schijf 1B: 4,95% € 36.400 van € 36.400
Investeer in schijf 2: 6,25% € 27.300 van € 27.300
Investeer in schijf 3: 7,00% € 18.200 van € 18.200

Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.

 • Rentevergoeding schijf 1A  4,70% 
 • Rentevergoeding schijf 1B  4,95%
 • Rentevergoeding schijf 2     6,25%
 • Rentevergoeding schijf 3     7,00%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 95% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 95% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is prive persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 1.000,00 per maand.

Download Lees hier de financiële analyse!

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen
Mijn naam is Hanan (dochter van een aannemer) en samen met mijn man hebben wij een passie voor koken, joggen en vele jaren werkervaring in het vastgoed en de woningmarkt. Sinds enkele jaren investeren we ook privé in vastgoed, momenteel hebben we enkele verhuurappartementen, alle in Noord-Limburg. De Limburgse vastgoedmarkt is ons goed bekend en we hebben een zeer sterk netwerk. Met name in deze regio van Venlo is er nog veel krapte en daardoor nog veel vraag naar huurwoningen. Het is een regio die economisch in opkomst is. De appartementen zijn allemaal relatief nieuw ( < 14 jaar), van goede bouwkundige-technische en duurzame kwaliteit en worden goed verhuurd. Ze hebben allemaal energielabels A-B. Deze appartementen zijn altijd verhuurd, zelfs al voordat die opgeleverd/beschikbaar zijn. We hebben door de tijd heen namelijk zelfs een continue geactualiseerde lijst van geïnteresseerden. De appartementen bevinden zich op A-locaties in het centrumgebied met alle voorzieningen in de buurt. Op deze verhuurde panden zit een flinke overwaarde. Daarnaast bezitten we een fijne vrijstaande woning waar we sinds 2002 met veel plezier wonen.

Dankzij onze inkomens en de huurinkomsten uit deze verhuurde appartementen lukt het ons een goede buffer op te bouwen om verder te groeien. Deze buffer willen we niet geheel besteden aan eigen inleg bij het kopen van nieuw vastgoed, maar voor een gedeelte beschikbaar houden voor nieuwe initiatieven, voor het transformeren/renoveren van nieuwe aankopen en om eventuele tegenvallers op te vangen.

Object
De aanvraag bij SamenInGeld is voor de financiering van het hoekappartement aan de Heuvelaar 13 te Venray. Ons vorige appartement hebben we in alle tevredenheid ook via SIG gedaan en deze was binnen 24 uur voltooid. Dank daarvoor aan jullie allemaal. Mooi om te zien dat er op een professionele en snelle manier een win-win situatie gecreëerd wordt voor alle partijen. Dit hoekappartement uit 2005 met veel lichtinval heeft veel voordelen; twee slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken en voorzien van diverse inbouwapparatuur, een balkon op het zuiden en een eigen overdekte parkeerplaats dichtbij de centrale entree. Het appartement heeft zowel een inpandige als ook een externe berging. Hier woon je lekker rustig in een modern appartementengebouw voorzien van een lift en op een paar minuten lopen van het centrum.

Het appartement is prima gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, supermarkten en winkels. Een prima investering voor u als investeerder. Wij hebben een grote database met mensen die op zoek zijn naar huurwoningen. Aangezien de vooruitzichten van de woningmarkt in Noord-Limburg zeer gunstig zijn, en er een groot woningtekort is, is dit een uitstekend object om naast uitstekende huurinkomsten ook een mooie waardestijging mee te kunnen pakken. Dit resulteert in een zeer laag risico voor ons als projectaanvrager en ook voor de investeerder.

Huurders
Door de werkervaring in de woningmarkt hebben we veel kennis van beheer/exploitatie en huurrecht. Wij screenen de kandidaat-huurders altijd eerst op curriculum en op financiële gegevens zoals een inkomen uit arbeid, ZZPér of een studiebeurs. Tevens dient de kandidaat een eventuele verhuurdersverklaring af te geven. Tijdens een intake-gesprek beoordelen we de kandidaten en kiezen de meest geschikte kandidaat/kandidaten uit.

Aanvraag
Het object dat ter financiering wordt aangeboden is nog niet in eigendom en dient derhalve voor aankoop gefinancierd te worden. Het streven is een financiering van 95% van de marktwaarde in verhuurde staat. Daarnaast zullen door jaarlijkse indexering van huur de huurinkomsten toenemen. Voor het pand is een hypotheek van € 172.900,00 nodig. Het pand is zeer goed rendabel obv locatie en de verwachte verhuurinkomsten. De inkomsten uit verhuur zijn nu al fors hoger dan de uitgaven voor de financiering via crowdfunding.

Crowdfunding
Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat hypotheekstelling aan de investeerder een grote mate van zekerheid biedt. De investeerder krijgt een betere rente op zijn spaargeld dan bij een bank en de hypotheek geeft hem zekerheid. Daarnaast biedt het ons als beleggers kans om meer met het hefboomeffect te bewerkstelligen. 

Wat betekent dit voor u als investeerder?

 • Heuvelaar 13 is een veilige belegging;
 • Het is een hoekappartement in een centrumlocatie;
 • Wij zijn een degelijke partij met ruime ervaring en een professionele aanpak;
 • Er wordt nog steeds te weinig gebouwd. Daardoor is de verhuurmarkt voor dit type woningen in Noord-Limburg zeer goed te noemen;
 • Regio Noord-Limburg is een gebied in opkomst waar beleggers nu meer en meer ontdekken dat hier kansen liggen en waardeontwikkeling in een trend zit. 

Wij kiezen voor crowdfunding via SamenInGeld, omdat dit in onze ogen de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. Een win-win situatie wordt gecreëerd. De investeerder krijgt een hele mooie rente in deze tijd en wij als belegger kunnen gewoon liquiditeit vrijmaken om verder te investeren in deze en eventueel andere woningen.

Het SamenInGeld concept zorgt voor de beste en meest optimale verbinding van de twee werelden Investeren en Beleggen!

*Informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

 

Zekerheden

De Heuvelaar 13, 5801 GW Venray
Kadastrale gegevens: Gemeente Venray, sectie L,
 nummer 4625, index 9

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 16-07-2020 door Kroon makelaardij o.z. te Venray

 

Marktwaarde vrije verkoop 

€ 188.000,00

Marktwaarde in verhuurde staat 

€ 182.000,00

WOZ waarde

€ 170.000,00 peildatum 01-01-2019

Totale Financieringsbehoefte  

€ 172.900,00

Schijf 1A

Schijf 1B      

€  91.000,00

€  36.400,00

Schijf 2

€  27.300,00

Schijf 3 

€  18.200,00

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

2005

Gebruiksoppervlakte:    

 71 m2 (wonen)

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Voldoende

Beoordeling Object

Voldoende

Staat van onderhoud binnenzijde  

Voldoende

Staat van onderhoud buitenzijde  

Voldoende

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

0-3 maanden

Verkoopbaarheid                                      

0-3 maanden

Opmerkingen in taxatierapport

VvE bedraagt € 133,00 per maand.

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

Het object is gelegen in een aangename en goed bereikbare woonomgeving met alle voornaamste voorzieningen op korte tot redelijke afstand.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Voldoende

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

52, 44

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Directeur, onbekend

BKR toets

Geen bijzonderheden