Seringstraat 39 Utrecht

Van: Kredirect

Download Financiële analyse

Download Foto's Seringstraat 39 Utrecht

Even voorstellen

Hallo, Mijn naam is Lex van Hoepen, 47 jaar, vader van een dochter van 8 en ondernemer. Na mijn opleiding Heao en bedrijfseconomie ben ik nu ruim 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening waarvan 15 jaar als zelfstandige. Ik ben eigenaar van een tweetal bedrijven; Hypotheken Midden Nederland BV wat zich richt op het brede financiële advies aan vooral particuliere klanten en Kredirect BV. Dat eveneens voor particulieren bemiddeld in consumptieve kredieten. Binnen Kredirect bouw ik ook een vastgoedportefeuille op die nu in totaal 12 appartementen en een 3-tal parkeerplaatsen betreft. Een van de appartementen is de Seringstraat 39 in Utrecht. Voor de aankoop van appartement Seringstraat 39a heb ik nu een koopovereenkomst gesloten, waarmee het gehele pand in eigendom verkregen zal worden.

Achtergrond

Het aan te kopen appartement betreft een 2-kamer appartement gelegen in de Utrechtse Bloemenbuurt. Een gezellige volkswijk met alle noodzakelijke voorzieningen op loopafstand. Het Centraal Station en het centrum van Utrecht bevindt zich op zo’n 10 minuten fietsen afstand. De gesplitste woningen met daardoor gecreëerde appartementen zijn zeer geliefd bij studenten en starters op de woningmarkt. Ik koop juist dit appartement omdat daarmee het hele pand (2 appartementen) in eigendom komen. Dit geeft gemak bij het organiseren van de benodigde voorzieningen als energie en internet. Tevens geeft het de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen wat een aanvullende inkomensbron genereert doordat voor het leveren van stroom aan de huurders een regulier tarief gerekend wordt.

Welk bedrag is nodig?

Voor de financiering van de Seringstraat 39a is een bedrag benodigd van € 107.500,- kk. en de aankoopprijs voor de zonnepanelen op het dak (voor appartement 39 en 39a).

 Waarom SamenInGeld Crowdfunding?

Ik kies voor SamenInGeld en Crowdfunding omdat het meer mogelijkheden biedt dan financiering bij een reguliere bank. Daarnaast is het een sympathieke manier van financieren  met voor zowel de aanbieder als de geldvrager een goed businessmodel. SamenInGeld heeft dit voorgaande goed begrepen en verdient ondersteuning bij het door hen getoonde initiatief.

 Waarom investeren?

  • Als geldverstrekker in de financiering van de Seringstraat 39a heeft u een veilige belegging:
  • Het trackrecord van de ondernemer  laat een succesvolle lijn van investeringen zien
  • Naast de dekking van de lening vanuit de huurinkomsten is er binnen de Bv een extra geldstroom die voor stabiliteit zorgt
  • De huurdersmarkt voor dit type appartementen in Utrecht is zeer goed te noemen. Leegstand is vrijwel uitgesloten.

 

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld