Schiedam F. van Bourgondiestraat 16

Van: Gongyao
  • € 125.100 van € 125.100
  • 83 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 4,70% € 69.500 van € 69.500
Investeer in schijf 1B: 4,95% € 27.800 van € 27.800
Investeer in schijf 2: 6,25% € 20.850 van € 20.850
Investeer in schijf 3: 7,00% € 6.950 van € 6.950

Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  4,70% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  4,95%
  • Rentevergoeding schijf 2     6,25%
  • Rentevergoeding schijf 3     7,00%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 90% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigenmiddelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is prive persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 950,00 per maand

Download Lees hier de financiële analyse!

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen
Mijn naam is Gongyao(35) en samen met mijn vrouw Shasha(34) hebben wij twee kinderen. Van beroep ben ik IT Consultant en mijn vrouw is Business Consultant. Samen hebben wij een passie voor reizen en vastgoed.

Onze strategie is om panden op een bovengemiddelde locatie voor verhuur langdurig aan te houden om zo een maximaal rendement te genereren. De staat van een woning kan nog verbeterd worden door jezelf, maar de locatie niet. Sinds 2011 investeren we in vastgoed, momenteel hebben we meerdere verhuurappartementen in box 3, tot nu toe alle in Rotterdam (Kralingen-Crooswijk, Prins Alexander, Stadsdriehoek), voornamelijk in de wijk De Esch, vlakbij de Erasmus Universiteit Rotterdam. De appartementen worden per kamer verhuurd aan studenten. Deze appartementen zijn altijd al verhuurd zelfs al voordat die opgeleverd/beschikbaar zijn. Door de perfecte locatie en goede reputatie, zorgt heel vaak de vertrekkende huurder zelf voor de nieuwe huurder.

Object
Deze woning is nog niet in ons eigendom en dient derhalve voor aankoop gefinancierd te worden. Desondanks dat we dusdanig grote cashflow hebben uit de verhuurappartementen in box 3 en het inkomen uit box 1, hebben we bewust gekozen om voor max 90% te financieren ipv 100%. Naast de locatie, vinden we cashflow ook heel belangrijk. Met een stevige cashflow, kunnen we ook de slechte tijden weerstaan. Bovendien willen we een deel eigengeld inbrengen in deze woning, waardoor dit een veilige investering voor u en ons wordt. Hoewel we voldoende eigenmiddelen en reserves hebben om meerdere woningen direct af te nemen, willen we deze reserves niet geheel besteden voor het aankopen van nieuw beleggingspanden, maar voor een gedeelte beschikbaar houden voor nieuwe/grote initiatieven, voor het renoveren en om tegenvallers op te vangen.

Deze woning is onze eerste pand in Schiedam. De woning ligt op 2 minuten loopafstand van  het metrostation Troelstralaan, diverse winkels en het heerlijke groene Julianapark. Uitvalswegen zoals A4 en A20 liggen op enkele autominuten afstand.

Deze woning is een leuke instapklare 3-kamer benedenwoning. Deze benedenwoning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en centrale verwarming,  en krijgt een energielabel B. In 2016 is de gehele woning gerenoveerd, te weten: kozijnen vervangen door kunstkozijnen met dubbele beglazing, nieuwe c.v. installatie aangelegd, bedrading/elektra vervangen, wanden geisoleerd, wanden/plafonds gestuct alsmede is het binnenschilderwerk uitgevoerd, nieuwe houten vloeren gelegd, nieuwe luxe badkamer aangelegd en nieuwe luxe keuken geplaatst. De waardestijging door deze grondige renovatie is nog niet verwerkt in de WOZ-waarde. Deze woning zal worden gemeubileerd verhuurd met de meubels die op de foto’s staan aan een stel voor € 1.200,- netto per maand.

Een woonkamer met veel ramen en een nette houten vloer. Open keuken voorzien van een net blok met een koelvriescombinatie, gaskookplaat, combioven, en wasemkap. Er zijn 2 slaapkamers, een royale hoofdslaapkamer en een werkkamer/tweede slaapkamer aanwezig.

Huurders
De kandidaat-huurders wordt altijd op financiële gegevens zoals een inkomen uit arbeid of een studiebeurs gecheckt. Tevens dient de kandidaat een verhuurdersverklaring af te geven van de vorige verhuurder, als die er is. Tijdens een intake-gesprek beoordeel ik de kandidaten en kies de meest geschikte kandidaat uit.

SamenInGeld
SamenInGeld.nl is voor particulieren een efficiënte manier om financiering op maat te verkrijgen en hierdoor verder te kunnen groeien. SamenInGeld.nl is een ideaal platform voor zowel voor de particuliere investeerder als de particuliere geldnemer. Dit is ons derde project via SamenInGeld, binnenkort volgen er hopelijk meer.

Wij tekenen voor persoonlijke aansprakelijkheid (in privé). De verwachte netto cashflow na financiering uit de verhuurappartementen in box 3 en het inkomen uit box 1 tezamen zijn al ruim voldoende om de maandlasten van dit project aan SamenInGeld.nl ruim te dekken. 

*Informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Filips van Bourgondiëstraat 16, 3117 SE Schiedam
Kadastrale gegevens: Gemeente Schiedam, sectie M,
 nummer 7626 

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 03-08-2020 door Makor makelaars B.V. te Barendrecht

 

Marktwaarde vrije verkoop 

€ 145.000,00

Marktwaarde in verhuurde staat 

€ 139.000,00

WOZ waarde

€   87.000,00

Totale Financieringsbehoefte  

€ 125.100,00

Schijf 1A

Schijf 1B      

€   69.500,00

€   27.800,00

Schijf 2

€   20.850,00

Schijf 3 

€     6.950,00

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1929

Gebruiks oppervlakte:    

56 mwonen

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling Object

Voldoende

Staat van onderhoud binnenzijde  

Voldoende

Staat van onderhoud buitenzijde 

Voldoende

Courantheid

0-3 maanden

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                      

0-3 maanden

Opmerkingen in taxatierapport

VvE bedraagt € 13,00

Omgeving            

Stand en ligging                                      

De woning is goed bereikbaar met nabij verschillende voorzieningen en openbaar vervoer (2 min loopafstand metro).

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Voldoende

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

35 en 34

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep 

IT Consultant - Business Consultant

BKR toets

Geen bijzonderheden