Rotterdam Schoklandsestraat 5 C

Van: Najat
  • € 112.000 van € 112.000
  • 91 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 4,70% € 70.000 van € 70.000
Investeer in schijf 1B: 4,95% € 28.000 van € 28.000
Investeer in schijf 2: 6,25% € 14.000 van € 14.000

Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A   4,70% 
  • Rentevergoeding schijf 1B   4,95%
  • Rentevergoeding schijf 2      6,25%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70% en schijf 2 is 70 tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 80% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigenmiddelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. 

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 950,00 per maand.

Download Lees hier de financiële analyse!

Informatie project aanvrager*

Even voorstellen

Mijn naam is Najat en ik run al 10 jaar 2 bedrijven. Via deze bedrijven heb ik vermogen opgebouwd wat ik in vastgoed wil investeren. Vastgoed biedt mij de zekerheid en stabiliteit op de lange termijn.
Na veel onderzoek en coaching van succesvolle vastgoedbeleggers heb ik mijn visie gevormd en ik volg de strategie van “Buy and Hold” (kopen en vasthouden) en het opbouwen van een goede relatie met de investeerders. Ik heb in November 2019 mijn eerste pand uit volledig eigen middelen aangekocht. Deze wordt op dit moment verhuurd voor 1250 euro.

Met dit project wil ik het pand herfinancieren zodat ik door kan gaan naar mijn volgende beleggingspand. Op deze wijze wil ik mijn missie bereiken om minimaal 2 panden per jaar aan te kopen en een lange termijn portfolio op te bouwen.

Investeren in Rotterdam.

De Rotterdamse woningmarkt maakt een inhaalslag en trekt daardoor fors aan. De investeringen in Rotterdam-Zuid, vooral rond de Kop van Zuid en Katendrecht, hebben geleid tot een andere woningmarkt dynamiek, met positieve uitstralingseffecten naar nabijgelegen buurten. In Rotterdam is vastgoed relatief goedkoop, in verhouding tot de sterke economie en aantrekkelijke (binnen)stad. En zeker in verhouding tot woonlocaties zoals de andere grote steden.

Ondanks dat de Rotterdamse woningmarkt flink in prijs is gestegen, biedt Rotterdam nog steeds op een aantal plekken een relatief betaalbaar woningaanbod. Er is een positieve ontwikkeling te zien op de woningmarkt van Rotterdam, waarbij de investeringen in de stad zich terugbetalen. Alle indicatoren wijzen erop dat deze trend zich doorzet en de Rotterdamse woningmarkt zich aansluit bij de ontwikkeling in de andere grote steden.

Hiernaast zien we jaarlijks een enorme instroom van young professionals en internationale studenten in Rotterdam. Ook recente rapportages van HousingsAnywhere en Kamernet laten zien dat de vraag naar woonruimte onder deze groep erg groot is. Ik zal me daarom richten op huisvesting voor deze doelgroep op loopafstand van openbaar vervoer.  

Object

Het object dat ik wil herfinancieren ligt op een steenworp afstand van metrostation zuidplein. Dit levendige en multiculturele stuk van Rotterdam Zuid ligt verrassend dichtbij het centrum en ontwikkelt zich in hoog tempo. Het object betreft een 3-kamer appartement aan de Schoklandsestraat in Rotterdam. De woning bevind zich in goede staat, en is gemoderniseerd. Het object is gemeubileerd en op dit moment verhuurd aan een stel. Tevens is er een ruime berging aanwezig voor extra opbergruimte.

Mocht je verder onderzoek doen naar mij, dan zul je een bkr registratie tegenkomen. Bij mijn scheiding, 10 jaar geleden, kwam een lening boven water die mij tot dusver onbekend was. Mijn ex had inmiddels het land verlaten en ik bleef met een schuld achter. De bank hield mij verantwoordelijk, maar kan geen rechtsgeldig contract van de lening laten zien. Mijn advocaat heeft mij geadviseerd niet te betalen. Natuurlijk heb ik geprobeerd om tot een akkoord te komen met de bank teneinde deze registratie van mijn naam te krijgen. Helaas is dit niet gelukt, waardoor deze registratie blijft bestaan. Ik heb voldoende eigen middelen achter de hand om, indien het toch nodig mocht zijn, deze schuld met kosten in 1 keer te kunnen betalen. Ik heb bewijs hiervan overlegd aan SamenInGeld. 
Dit appartement heb ik volledig uit eigen middelen betaald, waaruit blijkt dat ik financieel goed met mijn geld omga. En ook na deze herfinanciering over genoeg eigen middelen blijf beschikken.  

Crowdfunding via SamenInGeld.

Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld, omdat dit in mijn ogen de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. Een win-win situatie wordt gecreëerd. De investeerder krijgt een mooie rente in een tijd waarin er door banken nauwelijks rente over spaargeld wordt gegeven. En kan ik als belegger cash vrijmaken om verder te investeren in een andere woning.

Deze lening zal gebruikt worden voor de aankoop van een volgend beleggingspand in Rotterdam.

Beleggen via SameninGeld biedt zowel kansen voor de investeerders als voor de geldnemers op het platform. Voor de investeerders levert het op:

-     Een mooi rendement op het ingelegde vermogen

-     Recht van hypotheek

-     Inzichtelijk in welk project het geld wordt geïnvesteerd

Ik hoop dat u hiermee voldoende informatie heeft over dit project en waardeer het enorm dat u mee wilt helpen dit project tot een succes te maken!

*Informatie is door project aanvrager zelf aangeleverd.

Zekerheden

Schoklandsestraat 5 C 3083 PA Rotterdam
Kadastrale gegevens: Gemeente Charlois, sectie H, 
nummer 3093, index 9 

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 14-03-2020 door Makor Makelaars  B.V. 

 

Marktwaarde vrije verkoop 

€ 145.000,00

Marktwaarde in verh. staat 

€ 140.000,00

WOZ waarde  

€   99.000,00 peildatum 01-01-2019

Totale Financieringsbehoefte  

€ 112.000,00

Schijf 1A

Schijf 1B      

€   70.000,00

€   28,000,00

Schijf 2

€   14.000,00

Schijf 3 

Niet van toepassing

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1939

Gebruiks oppervlakte:    

53 m2 wonen

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling Object

Voldoende

Staat van onderhoud binnenzijde  

Voldoende

Staat van onderhoud buitenzijde  

Voldoende

Courantheid

0-3 maanden

Verhuurbaarheid       

Marktomstandigheden zijn uitstekend te noemen waarbij veel vraag is naar soorgelijke appartementen bij afnemend aanbod wat de marktwaarde ten goede komt.

Verkoopbaarheid                                      

0-3 maanden

Opmerkingen in taxatierapport

VvE bedraagt € 99,00 per maand

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

Object is gelegen in een voltooide woonwijk met goede bereikbaarheid van openbaar vervoer en nabij overige voorzieningen.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

46

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep 

Zelfstandige

BKR toets

Zie toelichting