Zwartbroekstraat 15 A en 15 B LIVE 10 APR 10.30 uur

Van: Kredirect

Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  5,20% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  5,45%
  • Rentevergoeding schijf 2    6,50%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70% en schijf 2 is 70 tot 85%  van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 85% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is privé persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 1.530,00 per maand.

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Foto's pand 15 A

Download Foto's pand 15 B

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen
Hallo, mijn naam is Lex van Hoepen. Ik ben 52 jaar oud en heb een dochter van alweer 14. Wij wonen met veel plezier in Utrecht in een fijn huis aan de rand van het centrum.

Ik ben een goede bekende op het platform van SamenInGeld. Vanaf de start financier ik regelmatig projecten die allemaal succesvol zijn afgerond. Ik heb de HEAO bedrijfseconomie en de studie economie afgerond in Groningen. Daarna startte ik mijn loopbaan in de financiële dienstverlening bij FBTO en Achmea waar ik verschillende functies bekleedde en via Leeuwarden in 1999 in Utrecht terecht kwam. In 2000 werd ik zelfstandig ondernemer. Ik richtte mijn eigen beleggingsfonds op en sinds 2003 het financieel adviesbedrijf Hypotheken Midden Nederland, dat de laatste jaren een structurele mooie groei laat zien en waar we met nu 20 mensen in werkzaam zijn. Hiernaast heb ik een 2e bedrijf onder de naam Kredirect BV, wat zich richt op de bemiddeling van leningen aan particulieren en het beleggen in vastgoed. Kredirect heeft eerder een aantal projecten via SamenInGeld succesvol afgerond.

Vastgoed ervaring
In 2011 ben ik gestart in het vastgoed. Ik heb zelfstandig een drietal projecten in Utrecht gedaan waarin woonhuizen werden omgebouwd tot kleine studio’s of appartementen. Een aantal appartementen heb ik verhuurd en lang in mijn bezit gehad. Alle hypotheken van deze panden waren aangetrokken via SamenInGeld. Eind 2020 verkocht ik de laatsten tegen zeer goede prijzen. In 2015 kocht ik 6 appartementen in het Ancien Cadastre aan de Begijnhofstraat in Roermond. Dit breidde ik in 2017 en begin 2019 verder uit met verschillende objecten in het centrum. Naast dat Roermond een mooie en historische stad is, is het zeer aantrekkelijk om er kleinere appartementen te verhuren. Het Designer Outlet dat in Roermond is gevestigd, is de grootste Outlet van Europa en biedt met > 200 winkels en > 25 restaurants aan duizenden vooral jongeren werkgelegenheid. Uiteraard zoeken deze jong werkenden passende woonruimte, waarbij appartementen in het centrum de voorkeur hebben.

In totaal bezit ik nu een mooie portefeuille vastgoed met nu ruim 30 appartementen, een langjarig verhuurde winkel, een langjarig verhuurd café, een recreatiewoning een garagebox en een aantal parkeerplaatsen. Er heeft zich in al deze objecten nog nooit in enig object noemenswaardige leegstand voorgedaan. Het beheer van het vastgoed is uitbesteedt aan een gespecialiseerde organisaties waar ik al jaren mee samen werk en zeer tevreden over ben.

Oversluiting hypotheek Zwartbroekstraat 15a en 15b
Het huidige project op het platform gaat om de oversluiting van de bestaande hypotheek op het onderpand Zwartbroekstraat 15a en 15b. In 2019 kocht ik de BV met bestaande relatief dure hypotheek. Nu is er de mogelijkheid deze hypotheek te herfinancieren en zo mijn maandlasten en kosten te verlagen. Volgens mij voor alle betrokkenen weer een mooie kans!

Ondersteunt u mij ook deze keer weer om het project mogelijk te maken?

*Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Zwartbroekstraat 15 A en 15 B, 6041 JL Roermond
Kadastrale gegevens: Gemeente Roermond, sectie D,
 nummer 5691, index A2 en A3

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 26-3-2021 

Door WRM Makelaars te Wijnandsrade
 

Marktwaarde vr. verkoop samen

€ 265.000,00

Marktwaarde verhuurd 

€ 305.000,00

WOZ waarde

Voor deze locatie is (nog) geen WOZ-waarde beschikbaar.

Totale Financieringsbehoefte  

€ 225.250,00

Schijf 1A

€ 132.500,00

Schijf 1B      

€   53.000,00

Schijf 2

€   39.750,00

Schijf 3 

n.v.t.

Looptijd 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar.
Methodiek aflossen schijf 2: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1927

Gebruiksoppervlakte:    

114 m2  wonen 

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde  

Goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                 

Goed

Opmerkingen in taxatierapport

Recht van erfpacht: voortdurend, actuele canon € 3.364,80 p/j, jaarlijkse indexering, herziening 30-03-2042

Omgeving            
Stand en ligging

Goed

Algemene beoordeling locatie en  courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

52

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Ondernemer Financiele dienstverlening

BKR toets

Geen bijzonderheden