Lijnzaadstraat 6 AB - Rotterdam

Van: Woonrendement
  • € 126.400 van € 126.400
  • 41 investeerders
  • Afgelost
Investeer hier in schijf 1 : 4,5% € 86.900 van € 86.900
Investeer hier in schijf 2: 4,5% € 39.500 van € 39.500

We helpen uw geld bewegen. Dit project biedt volledige hypothecaire zekerheid en voor één jaar lang 4.5% jaarrente in maandelijkse termijnen. De totale looptijd van deze hypotheek is maar 12 maanden. Daarna krijgen alle investeerders hun complete investering terug. Dit project kent zekerheid van financiering en zal dan ook gegarandeerd plaatsvinden.

Download Financiële analyse en rapportage

Even voorstellen

Als ondernemer ben ik al jaren bezig met het renoveren van vastgoed. De laatste jaren ook steeds meer voor de verhuur aan particulieren. Het gaat hierbij doorgaans om oude woningen of kantoren. De renovaties gebeuren altijd hoogwaardig en duurzaam.  Bij bestaande bouw wordt vaak minder aandacht geschonken aan duurzaamheid. Onterecht want het verbeteren van bestaande bouw is juist de meest duurzame en milieuvriendelijke manier van huisvesting. Een oud huis dat op een juiste wijze wordt gerenoveerd, kan daardoor een stuk duurzamer zijn dan een geheel nieuw gebouwd CO2 neutraal gebouw. Nu heb ik een woning die ik liever niet wil verkopen maar graag wil verhuren. Dat hoop ik in de toekomst vaker te kunnen gaan doen.

Achtergrondinformatie pand

Het project wordt gerealiseerd op Rotterdam Zuid. Gelegen temidden van de wijken Charlois, Vreewijk, Feyenoord en Zuidplein. Deze wijken beschikken over veel voorzieningen die tevens interessant zijn voor bezoekers van buiten Rotterdam. Zoals Zwembad Charlois, Theater Zuidplein, Ahoy en Winkelcentrum Zuidplein. Het object aan de Lijnzaadstraat ligt hier middenin.

De woning is geheel aangepast aan de huidige tijd waarvoor in de laatste 4 maanden veel werk is uitgevoerd Zo zijn er een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer geplaatst en zijn daarnaast het kozijnwerk en de dakbekleding vervangen. Verder zijn ook de vloeren en de cv- en elektrische installatie vervangen.  

De indeling: intrede hal, doorloop naar de garage met extra toilet en bergkast. Via de garage komt men in de achtertuin deze is voorzien van een berging cq werkplaatsje. 1e verdieping overloop woonkamer, eetkamer met openkeuken en openslaande deuren naar het balkon toe. 

Aanvraag

Voor het project wordt een hypotheek van € 126.400,- gevraagd. De maandelijkse lasten voor de hypotheek zullen ongeveer 50 procent van de maandelijkse huuropbrengst bedragen, Hierdoor blijft er ruimte om de reserves verder aan te vullen.

Crowdfunding via SamenInGeld

Woningen realiseer je niet alleen voor de huurders. Het renoveren en verduurzamen van woningen verbetert ook de leefbaarheid in de straat en wijk. Dan is het natuurlijk een mooie combinatie om de financiering van projecten ook samen met de gemeenschap te realiseren. Daarom is SamenInGeld de juiste partner om de ambities te realiseren.