Hilledijk 89 D te Rotterdam

Van: David Law
  • € 60.000 van € 60.000
  • 34 investeerders
  • Afgelost
investeer hier in schijf 1: 4,95% € 41.250 van € 41.250
investeer hier in schijf 2:5,25% € 18.750 van € 18.750

Download Op basis van het officiële Taxatierapport hebben wij een taxatieverslag samengesteld van de belangrijkste informatie.

Download Hier vindt u de financiële analyse en rapportage Hilledijk 89D

Even voorstellen

Mijn naam is David Law. Als ondernemer ben ik al jaren bezig met inkopen van grondstoffen. Daarnaast ben ik gaan investeren in onroerend goed, dat bevalt mij zeer goed. Ik wil graag handelingsvrijheid creëren in de aan- en verkoop van woningen. De woningen die ik aankoop worden gerenoveerd en weer verkocht. De laatste jaren investeer ik met eigen middelen steeds meer voor de verhuur aan particulieren. Het gaat hierbij doorgaans om wat oudere woningen. Door de woningen vervolgens niet te verkopen maar te verhuren, bouw ik een waardevaste portefeuille op van verhuurd vastgoed. Dat hoop ik in de toekomst vaker te kunnen gaan doen.

Achtergrond pand

Het betreft een modern verbouwde en ruim appartement met vier kamers op de derde verdieping van een keurig appartementencomplex in de gezellige wijk Feijenoord. Het appartement beschikt over een balkon aan de achterzijde met een vrij uitzicht op een sfeervolle binnenplaats. Het openbaar vervoer naar het centrum, de winkelstraat BoulevardZuid, het Stadion Feijenoord en het gezellige Afrikaanderplein zijn op steenworp afstand.

Naast de tweewekelijks markt bevinden zich een aantal andere belangrijke functies in het centrum van de wijk zoals het winkelgebied, het grote Afrikaanderpark, LCC ’t Klooster, het zwembad en sporthal Afrikaanderplein. Hiermee fungeert de wijk ook als sociaal-cultureel voorzieningencentrum van het gebied Feijenoord. Het zwembad en de sporthal worden in 2019 vervangen door nieuwbouw in het Huis op Zuid aan de Laan op Zuid.

In stadsdeel Feijenoord worden meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd, zoals de eengezinswoningen in project Bloemfontijn en de appartementen van Fenix. Ook in andere delen van Rotterdam Zuid worden diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Verwacht mag worden dat de ontwikkelingen een positieve invloed op het gebied hebben.

Aanvraag

Ik heb de verhuurde woning reeds zelf gekocht met eigen middelen. Ik wil nu graag geld vrijmaken om een andere woning aan te kopen. Ik wil graag 80% financieren van de waarde in verhuurde staat. Het plan is om deze woning gemeubileerd voor zeer lange tijd aan te houden voor de verhuur. De basis van de verhuur is kamerverhuur. Leegstand kennen wij niet. Soms dagelijks, maar zeker wekelijks, wordt ik gebeld of ik een kamer, studio of appartement heb. Tevens betalen de huurders twee maanden borg.

Voor het project wordt een hypotheek van € 60.000,- gevraagd. De inkomsten uit verhuur zijn nu al hoger dan de uitgaven voor de financiering via crowdfunding. Doordat de huur jaarlijks iets verder zal toenemen vanwege de jaarlijkse huurverhoging, zullen de inkomsten alleen maar verder toenemen.

Crowdfunding via SamenInGeld

Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat dit in mijn ogen de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. Een win-win situatie wordt gecreëerd. De investeerder krijgt een hele mooie rente in deze tijd en ik als belegger kan gewoon cash vrijmaken om verder te investeren in andere woningen