Kerkrade Boudewijn-Eik 52

Van: Roel Calister
  • € 195.000 van € 195.000
  • 134 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 4,95% € 97.500 van € 97.500
Investeer in schijf 1B: 5,20% € 39.000 van € 39.000
Investeer in schijf 2: 6,25% € 29.250 van € 29.250
Investeer in schijf 3: 7,00% € 29.250 van € 29.250

Dit project heeft een looptijd van 1 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  4,95% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  5,20%
  • Rentevergoeding schijf 2    6,25%
  • Rentevergoeding schijf 3    7,00%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 100% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 100% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvragers van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom hebben. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvragers zijn privé personen.

Aanvullende voorwaarden bij de offerte:
De volledige lening wordt ingeschreven voor een bedrag van: € 195.000
Voor de verbouwing word een bedrag in een bouwdepot gezet. Dit bedraagt: € 26.750
De geldlening, welke verstrekt wordt door SamenInGeld, bedraagt: € 168.250
Uit het bouwdepot kan door middel van officiële nota’s aangaande de verbouwing, geld worden opgevraagd.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 1.350 per maand.

Download Bekijk hier de financiële analyse van dit project.

Download Fotopresentatie Boudewijn-Eik 52 Kerkrade

Informatie project eigenaren*
Ik ben Koen, 38 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben al meer dan 10 jaar ondernemer in de IT, Horeca en Vastgoed. Ik hou ervan om altijd met verschillende projecten bezig te zijn en de laatste jaren is dat steeds vaker in het vastgoed. Voornamelijk woningen opknappen en energiezuiniger maken! Dit doe ik samen met Roël, ook ondernemer maar dan binnen de kunst&cultuur branche en in vastgoed. Roël is 43, woont in Den Haag en is sinds 2005 bezig met het bouwen en creëren van studio’s en creatieve werkplaatsen voor cultureel maatschappelijke doeleinden. In 2013 heeft hij zijn eerste twee appartementen gerealiseerd door het transformeren van een vervallen bovenwoning in Haarlem. Deze is nog steeds in bezit en wordt verhuurd. Wij zijn al een aantal jaar goed bevriend en hebben een aantal panden, zowel samen als apart in bezit. Wij vinden het belangrijk om fijne, veilige en vooral betaalbare leefomgevingen te creëren voor onze huurders. Onze woningen en appartementen zijn ook volledig gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van alle faciliteiten. Onze strategie is dus “buy to let“ voor lange termijn. Onze panden zijn allemaal netjes verbouwd en hoogwaardig afgewerkt maar we proberen wel zoveel mogelijk te recyclen waar het kan om onnodige materiaal verspilling tegen te gaan.  Een bijkomend voordeel is dat wij hierdoor veel overwaarde kunnen creëren met onze woningen. Door middel van onze aanvraag bij SamenInGeld willen wij deze panden aankopen, verbouwen (en vooral verduurzamen) en verhuren. Dit doen wij binnen één jaar, zodat investeerders weer snel beschikking hebben over hun geld. Onze portefeuille heeft  voldoende cashflow om deze hypotheek te kunnen dragen.

SamenInGeld
Waarom SamenInGeld? Wij vinden het een heel fijn idee dat de financiering vanuit een betrokken club investeerders komt, uiteindeindelijk doen we dit toch samen. “Samen in geld” is een geweldig platform die een win-win situatie voor alle betrokkenen creërt…erg mooi om te zien. Investeerders krijgen een leuke rente terug en veel zekerheid van het onderpand. 

Object
In de woning aan de Boudewijn-Eik 52 in Kerkrade zal de keuken vervangen worden door een iets modernere keuken met inbouwapparatuur en inductie kookplaat. Tegelwerk in de keuken wordt opnieuw gedaan. In het toilet komt een inbouw reservoir, een nieuw wastafeltje en nieuwe tegels aan de muur en op de vloer. De badkamer heeft een iets drastischere aanpak nodig. De water- en CV leidingen worden in de muur weggewerkt, en er komt een koof rondom de afvoer pijpen. De wc-pot wordt een inbouw en er komt een nieuwe modernere douchecabine. Er komt ook een badkamermeubel te hangen en als laatste de tegels. Aan de muur en op de vloer komen nieuwe tegels. Hier en daar zullen wat electra leidingen opnieuw gedaan moeten worden. Overal komen dezelfde stopcontacten. De muren worden opnieuw gestuuct en de algehele woning (inclusief kozijnen en trap) krijgt een nieuw laagje verf en nieuw laminaat. Hier en daar zal ook het hang en sluitwerk vervangen moeten worden. Er komen rook- , en co2melders in de keuken, slaapkamers en overal waar nodig. Waar nodig zullen er een aantal radiatoren vervangen worden of in iedergeval een fris laagje verf en nieuwe draaiknoppen krijgen. De woonkamer en slaapkamers krijgen nieuwe gordijnrails en overal worden er  nieuwe energiezuinige lampen opgehangen. De verbouwing zal max. 3 maanden duren.

Het meubileren en inrichten van de woning zal ongeveer een maand duren. Daarna gaat de woning de verhuur in. De verhuur en beheer wordt gedaan door een gerenommeerde makelaar uit de regio Limburg.

 *Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Boudewijn-Eik 6465 EG Kerkrade
Kadastrale gegevens: Gemeente Kerkrade , sectie K, nummer 2055

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 13-4-2022

Door ERA Focus Makelaars

Markwaarde vrij verkoop

€ 195.000

Markwaarde verhuurde staat

€ 195.000

WOZ waarde 

€ 143.000 Peildatum 1-1-2021

Totale Financieringsbehoefte  

€ 195.000

Schijf 1A    

€  97.500

Schijf 1B  

€  39.000

Schijf 2

€  29.250

 Schijf 3

€  29.250

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 1 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1974

Gebruiks oppervlakte:

108 m wonen 

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Redelijk

Staat van onderhoud binnenzijde  

Redelijk

Staat van onderhoud buitenzijde  

Redelijk

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                        

Goed

Opmerkingen in taxatierapport

Houten kozijnen met enkelglas welke voorzien zijn van rolluiken.

Omgeving            

Stand en ligging                                      

Woonhuis gelegen aan de Boudewijn-Eik te kerkrade. Het project heeft 4 slaapkamers en beschikt zowel over een voor- als achtertuin. 

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

38, 42

Woonsituatie

Huurwoningen

Beroep

Ondernemers

BKR toets

Geen bijzonderheden