Jol 24 36 - Lelystad

Van: Aart Aantjes

Dit project heeft fundzekerheid. Dit betekent dat dit project doorgaat ongeacht of er voldoende geld wordt geïnvesteerd.

De totale looptijd van deze hypotheek is 120 maanden. Investeerders leggen hun geld voor 10 jaar in.

Let op: Schijf 2 is een annuitaire lening over 10 jaar, dat betekent dat schijf 2 in deze 10 jaar volledig wordt afgelost.

Download Financiële analyse en rapportage

Download Fotopresentatie

Even voorstellen

Mijn naam is Aart Aantjes, ik ben getrouwd en mijn leeftijd is 44 jaar. Sinds 2001 zit ik naast transport werkzaamheden ook in vastgoed. Onroerend goed heeft altijd mijn interesse gehad. Op dit moment heb ik het beheer over 34 huurrelaties, daar zitten ook 6 relaties voor mijn broer bij. Mijn panden bevinden zich allemaal in de Flevopolder. De basis van de verhuur is kamerverhuur. Als aanvulling hebben wij ook diverse studio’s en kleine appartementjes, waar huurders ook huursubsidie kunnen krijgen.

Achtergrondinformatie pand

De aanvraag bij SamenInGeld voor het pand op de Jol 24-36 is een goede aanvulling voor ons. De meeste panden die wij in beheer hebben zijn inmiddels hypotheekvrij. Daarom is deze uitbreiding ook goed mogelijk. Veel van mijn panden bevinden zich in Almere en Lelystad. Dit is omdat de panden in de Flevopolder aanzienlijk groter zijn t.o.v. de prijs dan de gemiddelde panden in Nederland. Wij hebben daarnaast contacten met instanties als Iris Zorg en Kwintes. Indien er een ruimte leeg komt wordt er gelijk actie ondernomen. Korte lijnen zorgen voor een nihil percentage leegstand.

Aanvraag

Voor het pand is een hypotheek van € 76.000,- nodig. Het pand is ook rendabel, zelfs ondanks de huidige hoge rente. Leegstand kennen wij niet. Soms  dagelijks, maar zeker wekelijks, worden wij gebeld of we een kamer, studio of appartement hebben.

Crowdfunding via SamenInGeld

Door de kredietcrisis zijn de hypotheken voor klein commercieel vastgoed steeds moeilijker te krijgen bij banken. SamenInGeld springt daar goed op in. De hele aanpak en filosofie van SamenInGeld spreekt mij bijzonder aan: investeerders willen een aantrekkelijke rente en zekerheid, aanvragers willen hypotheken voor een betaalbare prijs. Kortom: SamenInGeld biedt een gezonde balans voor alle betrokken partijen.

Laten wij samen het maximale uit SamenInGeld concept halen en aan de slag gaan! Investeer je mee? 

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld