Jaersveltstraat 65B te Rotterdam

Van: Jaap
  • Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.
  • Rentevergoeding schijf 1 4,75%. 
  • Rentevergoeding schijf 2 5,5%.
  • Rentevergoeding schijf 3 6,0%.  

Dit project is tot 100% van de marktwaarde onverhuurde staat. Op basis van andere aanwezige zekerheden en het meetekenen in prive is dit passend met ons beleid. Er is overwaarde in andere panden en een aanzienlijke huurstroom in andere panden. Er is tevens een aanzienlijk bedrag aan eigen middelen.

Download Lees hier de financiële analyse

Informatie aanvrager*

Even voorstellen

Mijn naam is Jaap Nellen. Ik ben een relatief jonge vastgoed investeerder die momenteel vier investerings objecten (allen woningen) bezit in de regio Rotterdam. Deze worden allen of verhuurd, of worden momenteel klaar gemaakt voor de verhuur. Daarnaast bezit ik een fijn appartement waar ik zelf met veel plezier woon.

Als zoon van een ondernemer in de bouw industrie is ondernemen en vastgoed er met de paplepel ingegoten. Deze achtergrond komt ook van pas als er praktische zaken geregeld moeten worden: ik weet de weg goed te vinden en spreek de taal van de bouw industrie.

Mijn professionele achtergrond is Digital Marketing Management. Ik heb de afgelopen tien jaar gewerkt bij het grootste en bekendste internationale biermerk, om vervolgens bij een van de grootste chocolade fabrikanten ter wereld aan de slag te gaan. Daarvoor ben ik  naar Luxemburg verhuisd om daar de digitale marketing afdeling op te zetten en een team te leiden. Het project management, crowdsourcen van content, het omgaan met collegas en leveranciers op alle niveaus, en met name het maken van belangrijke data-gedreven beslissingen helpen me om ook in de vastgoed wereld logische keuzes te maken en die vervolgens om te kunnen zetten in concrete goed renderende investeringen.

Als stelregel hou ik aan dat er een reële kans is op een forse waardestijging in de komende drie jaar. Ik focus me op panden die ook in geval van economische tegenslagen uitstekend verhuurbaar zijn.

Object

De aanvraag bij SamenInGeld is voor de aankoop van het pand aan de Jaersveltstraat 65B te Rotterdam. Het bevind zich op een uitstekende locatie in de wijk Charlois. Aangezien de vooruitzichten van de woningmarkt in Rotterdam zeer gunstig zijn, de woningprijzen in Rotterdam vooralsnog achter blijven en er een groot woningtekort is, is dit een uitstekend object om naast uitstekende huurinkomsten ook een mooie waardestijging mee te kunnen pakken. Dit resulteert in een zeer laag risico voor mij als projectaanvrager en ook voor de investeerder.

Aanvraag

Voor het pand is een hypotheek van € 180.000,- nodig. Het pand is zeer goed rendabel obv de verwachte verhuurinkomsten. Er is een principeakkoord met een verhuur makelaar om vanaf dag 1 na oplevering te verhuren tegen een aantrekkelijk bedrag, voor een periode van twee jaar. Leegstand wordt niet verwacht, maar kan wel gedragen worden mocht er overhoopt iets anders lopen dan verwacht. De inkomsten uit verhuur zijn nu al fors hoger dan de uitgaven voor de financiering via crowdfunding. Doordat de huur jaarlijks verder zal toenemen, zullen de inkomsten alleen maar verder toenemen.

Het betreft een dubbele bovenwoning op  de 1e en 2e verdieping. Entree op begane grond met trapopgang naar 1e verdieping met overloop, 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken voorzien van een moderne inbouwkeuken met oven, 6 pits gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, magnetron en natuurstenen aanrechtbladen. Vaste trap naar 2e verdieping met overloop, kast met opstelling HR intergas cv ketel (2011) en een 3e en 4e slaapkamer met dakkapel. Moderne badkamer met douchecabine en wastafel met meubel. Vanuit badkamer deur naar balkon.

Crowdfunding via SamenInGeld.

Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld, omdat dit in mijn ogen de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. Een win-win situatie wordt gecreëerd. De investeerder krijgt een hele mooie rente in deze tijd en ik als belegger kan gewoon cash vrijmaken om verder te investeren in deze en eventueel andere woningen.

Laten wij samen het maximale uit het SamenInGeld concept halen en aan de slag gaan!

*Informatie is door de projecteigenaar zelf aangeleverd

Zekerheden

Jaersveltstraat 65B
Kadastraal bekend als gemeente Charlois, sectie B, nr. 7273, A2

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd 16-10-2018 door dhr. M.M. Makor van Kantoor: Makor Makelaars

 

Marktwaarde vrije verkoop

€   180.000,00

Marktwaarde in verh. staat 

€   201.000,00

WOZ waarde  

€   133.000,00 

Totale Financieringsbehoefte  

€   180.000,00 

Schijf 1        

€   108.000,00

Schijf 2

Schijf 3

€      36.000,00

€      36.000,00

Looptijd:

Deze lening heeft een looptijd van 5 jaar.

 

De rentevast periode is 5 jaar. 
Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1934

Gebruiks oppervlakte:    

82m²  wonen

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling Object

Voldoende

Staat van onderhoud binnenzijde  

Voldoende

Staat van onderhoud buitenzijde  

Voldoende

Courantheid

Voldoende

Verhuurbaarheid       

Goed

Verkoopbaarheid                                      

Goed (0-3 mnd)

Opmerkingen in taxatierapport

Positief over verhuurbaarheid. Er is een slapende VVE. Toekomstige eigenaar heeft initiatief gestart om deze actief te maken.

Omgeving            

Stand en ligging                                      

In voltooide woonwijk nabij voorzieningen en openbaar vervoer. 

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd 

35

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep  

Digital Marketing

BKR toets   

Geen bijzonderheden.

 

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld