Hoofddorp Graan voor Visch 18019

Van: Gary Malhi
 • € 477.000 van € 477.000
 • 226 investeerders
 • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 5,10% € 265.000 van € 265.000
Investeer in schijf 1B: 5,35% € 106.000 van € 106.000
Investeer in schijf 2: 6,40% € 79.500 van € 79.500
Investeer in schijf 3: 7,15% € 26.500 van € 26.500

Dit project heeft een looptijd van 3 jaar.

 • Rentevergoeding schijf 1A  5,10% 
 • Rentevergoeding schijf 1B  5,35%
 • Rentevergoeding schijf 2    6,40%
 • Rentevergoeding schijf 3    7,15%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 90% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is privé persoon.

Aanvullende voorwaarden bij deze offerte:
De volledige lening wordt ingeschreven voor een bedrag van: € 477.000,00
Voor de verbouwing wordt een bedrag in een bouwdepot gezet. Dit bedraagt: € 74.596,00
De geldlening, welke verstrekt wordt door SamenlnGeld, bedraagt: € 402.404,00
Uit het bouwdepot kan door middel van officiële nota's aangaande de verbouwing, geld worden opgevraagd.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 2.800,00 per maand.

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Fotopresentatie Graan voor Visch 18019 Hoofddorp

Informatie project eigenaar*

Even Voorstellen
Mijn naam is Gary. Ik ben een jonge en ambitieuze vastgoedinvesteerder die momenteel een portefeuille bezit met meerdere verhuurde woningen met een goede cashflow en ruime overwaarde. Daarnaast werk ik op projectbasis met vaste aannemers die waarde verhogende werkzaamheden verrichten.

In 2015 heb ik mijn eerste en tweede investeringsobjecten aangekocht in Amsterdam. Het 1e object werd gekocht met het doel om te verhuren. Het 2e object werd gekocht met als doel om te verbouwen en te verkopen met winst. Het behaalde resultaat 1 jaar later was een 60 % winst met de verkoop van de woning en een aanvangsrendement van ruim 10 % met de verhuurde woning. Sindsdien is er een passie en liefde ontstaan voor vastgoed.

Mijn doel is om de aankomende jaren mijn vastgoedportefeuille fors uit te breiden en vooral te focussen op het aankopen van investeringsobjecten met uitstekende verhuurbaarheid voor het genereren van huurinkomsten. Mijn focus zal vooral liggen bij het aankopen van objecten waarbij waarde toevoegende verbouw mogelijkheden zijn, met als oogmerk het object te splitsen en verhuren met een hoog afwerkingsniveau.

Door het drastisch tekort aan huurwoningen, met name in de randstad, is investeren in vastgoed een lucratieve manier om passief inkomen te genereren. De objecten waarin ik investeer zijn gevestigd in Amsterdam en omstreken. Ik bezit momenteel meerdere panden in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp.

Naast het investeren in vastgoed, ben ik werkzaam in de ICT-sector. Door het grote opgebouwde netwerk binnen de ICT sector heb ik dagelijks contact met expats/multinationals uit verschillende landen die opzoek zijn naar woonruimte. Hierdoor kan ik gemakkelijk woonruimtes verhuren, vaak zelfs ruim voordat expats in Nederland werkzaam zijn.

Vastgoed ervaring
Aan ervaring is er geen gebrek, de afgelopen jaren heb ik meerdere vastgoedprojecten gekocht, opgeknapt en verhuurd in Amsterdam en omstreken. Dit bleek een succes te zijn met hoog rendement.

Mijn cliënten aan wie ik verhuur zijn werkende expats die in dienst zijn bij o.a. Nederlandse banken en diverse multinational bedrijven. Door mijn grote netwerk is er geen gebrek aan huurders en heeft er nooit leegstand plaatsgevonden.  De huidige verhuurprijzen in Amsterdam en omstreken liggen hoger dan 20 EUR per m2. Het enorme tekort aan vrijesectorwoningen in de randstad, in tegenstelling tot andere delen van het land en de enorme instroom van arbeidsmigranten hebben de huurprijzen doen verhogen, waardoor het investeren in vastgoed een rendabele investering is met weinig risico.

Tot op heden zijn mijn panden grotendeels gefinancierd bij beleggingsbanken, wat prima werkt. Desalniettemin, zie ik ook de voordelen van crowdfunding. Ik wil graag meerdere projecten via deze weg financieren in de nabije toekomst.

Object
De aanvraag bij SamenInGeld is voor de financiering van de woning gelegen aan de Graan voor Visch 18019 in Hoofddorp. Het object is gevestigd op een prima locatie in Hoofddorp op loopafstand van het station. Komende jaren zal er Schiphol Trade Park ontiwkkelt worden. Ook zullen er 3000 + woningen gerealiseerd worden in het nieuwbouw wijk “Hyde Park”. Door de vele ontwikkelingen zal de werkgelegenheid toenemen met als gevolg dat de huurprijzen en vastgoedprijzen verder zullen toenemen door de instroom van expats/kennismigranten/woningzoekenden. De woning is goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en diverse winkels die voorzien in dagelijkse behoeften. Door de vele multinational tech bedrijven die zich aan het vestigen zijn in Hoofddorp, is dit ideaal voor woningzoekenden. Door de grote vraag naar woningen in Hoofddorp en omstreken ten opzichte van het geringe aanbod zal dit investeringsobject uitstekend verhuurbaar zijn. De huidige situatie betreft een ruime hoekwoning (120 m2) met mogelijkheden om de woning uit te breiden.

Aanvraag
Het object waarvoor een financiering wordt gevraagd zal een mooie toevoeging zijn tot mijn vastgoedportefeuille en mijn maandelijkse huurinkomsten doen verhogen. Het streven is een financiering van 90% van de marktwaarde in verhuurde staat. Ook zal er doormiddel van een bouwdepot, een uitbreiding van de woonoppervlakte plaatsvinden, waarbij de woning vergroot zal worden naar circa 170 m2. De inkomsten uit verhuur zullen hoger uitvallen  dan de lopende kosten en de financieringsuitgaven. Hierbij is het van belang te vermelden dat er een ruime maandelijkse cashflow achter de hand is om onvoorziene tegenslagen te verwerken.

Werkzaamheden verbouwing:

 • Zijuitbouw
 • Nieuwe Keuken
 • Nieuwe Badkamer
 • Dakkapel
 • Schilderwerk
 • Stucwerk

Crowdfunding via SamenInGeld
Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat dit mijns inziens de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. De investeerder krijgt een bijzonder mooie rente in deze tijd en ik als vastgoedbelegger kan passief inkomen genereren en kapitaal opbouwen. Een win-win situatie wordt gecreëerd. In tegenstelling tot banken die erg terughoudend zijn, biedt SamenInGeld.nl particulieren de gelegenheid gebruik te maken van dit financieringstype. Hierdoor krijg ik toegang tot meer financieringsbronnen en kan ik mijn vastgoedportefeuille gezond laten doorgroeien.

Betalingsverplichtingen
Er is reeds een forse maandelijkse en gespreide cashflow, verdeeld over meerdere woningen met ruime overwaarde per woning. De bestaande vrije cashflow en inkomsten uit loondienst dekken in ruime mate de kosten van de financiering.

*Bovenstaande tekst is door project eigenaar zelf aangeleverd. 

Zekerheden

Graan voor Visch 18019, 2135 GA Hoofddorp
Kadastrale gegevens: Gemeente Haarlemmermeer, sectie L,
 nummer 6983 en 7056

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt
dd.  8 juni 2021

 Donkersloot Taxaties te Amsterdam

Marktwaarde vrije verkoop 

€ 465.000,00

Marktwaarde verhuurde staat

€ 450.000,00

Marktwaarde na verbouwing

 € 547.500,00

WOZ waarde

€ 441.000,00 peildatum 01-01-2020

Totale Financieringsbehoefte  

€ 477.000,00

Schijf 1A

€ 265.000,00

Schijf 1B      

€ 106.000,00

Schijf 2

€  79.500,00

Schijf 3

€  26.500,00

Looptijd 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 3 jaar.
Methodiek aflossen schijf 2 en 3 : op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand


1972

Gebruiksoppervlakte:    

 119 m2

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Voldoende

Staat van onderhoud binnenzijde  

Voldoende

Staat van onderhoud buitenzijde  

Voldoende

Courantheid

Goed ( 0-3 maanden)

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                 

Goed (0 tot 3 maanden)

Opmerkingen in taxatierapport

Hoekwoning met geplande nog te verrichten verbouwing/renovatie waardoor er een waardestijging door modernisatie plaatsvindt.

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

Het is gelegen aan de rand van het centrum aan een woonwijk met winkelcentrum, uitgaansgelegenheden, scholen e.d. op loopafstand.

Algemene beoordeling locatie en  courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

28

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Business Analist

BKR toets

Geen bijzonderheden