Den Bosch Schanswetering 12

Van: Anand Manbodh
  • € 172.000 van € 172.000
  • 136 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 5,60% € 107.500 van € 107.500
Investeer in schijf 1B: 5,85% € 43.000 van € 43.000
Investeer in schijf 2: 6,90% € 21.500 van € 21.500

Dit project heeft een looptijd van 3 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  5,60% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  5,85%
  • Rentevergoeding schijf 2    6,90%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70% en schijf 2 is 70 tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 80% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is privé persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 1.250 per maand.   

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Fotopresentatie Schanswetering 12 Den Bosch

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen
Mijn naam is Anand. Sommige van de vaste investeerder zullen mij al kennen. Schuingedrukt vind je mijn algemene verhaal.  Na mijn opleiding op het gebied van rechten, psychologie en sociologie (en ervaring in de praktijk) ben ik het zelfstandig ondernemerschap ingestapt. Mijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van bedrijfsmatige knelpunten.

Mijn werkgebied reikt van Limburg tot Zuid-Holland. In Rotterdam heb ik een van mijn eerste klussen uitgevoerd. In Rotterdam ben ik dan ook begonnen met het investeren in vastgoed.

Doordat ik op verschillende plaatsen werk en een passie heb voor vastgoed, kijk ik altijd rond. Mijn toekomstplannen zijn zorgvuldig bedacht, waarbij gebruik is gemaakt van de adviezen van ervaren intermediair en vastgoedbeleggers. Om het beleggen veilig en rendabel te houden, koop en probeer ik altijd panden tussen de 125 en 135 duizend euro (per object) aan te kopen. Hierdoor ontstaat er een prima rendement, waardoor ik (eventueel) kan groeien en een solide investering creëer voor mijzelf en het risico voor de investeerder zo laag mogelijk is.

Met een management consultancy bedrijf en het bezit van een aantal panden heb ik inmiddels een aardige portefeuille opgebouwd.

Met de toevoeging van deze objecten aan mijn beleggingsportefeuille zie ik dit als een zelfvoorzienende belegging die een win-win situatie voor alle partijen garandeert.

Ik heb inmiddels al een aantal panden weten te financieren met behulp van o.a. de investeerders van Samen in Geld. Mijn huidige portefeuille bestaat uit appartementen/woningen in Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Object
De Schanswetering 12 is een café – ook dit betreft een herfinanciering. Dit pand is in coronatijd aangekocht en heeft anderhalf jaar corona overleefd. Dat de betalingen steeds voldaan zijn is niet vreemd, want mij management en re-integratieactiviteiten zijn gewoon door gegaan en met de aankoop van het pand, kon ik een extra dienst bieden op locatie. Verder word het cafe in het weekend verhuurd aan consumenten/organisaties of bedrijven voor bijeenkomsten en andere gelegenheden.

Verhuur
Met behulp van een betrouwbare verhuurmakelaar zal het appartement beheerd en verhuurd worden. De screening van kandidaat huurders zal tevens door de verhuurmakelaar gebeuren. Mocht er onderhoud plaats moeten vinden, dan zal de verhuurmakelaar hier actie op ondernemen door de lokale aannemers.

* Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

 

Zekerheden

Schanswetering 12 5231 ND Den Bosch
Kadastrale gegevens: Gemeente 's-Hertogenbosch , sectie O, nummer 5301 A, index 1

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 3-12-2020

Door RSP Taxaties

Markwaarde vrij verkoop

€ 215.000

Markwaarde verhuurde staat

€ 240.000

WOZ waarde

Voor deze locatie is (nog) geen WOZ-waarde beschikbaar.

Totale Financieringsbehoefte

€ 172.000

Schijf 1A

€ 107.500

Schijf 1B

€   43.000

Schijf 2

€   21.500

 Schijf 3

Nvt.

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 3 jaar.

Methodiek aflossen schijf 2 op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1974

Gebruiks oppervlakte:

135 m wonen 

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde

Goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Redelijk

Verkoopbaarheid   

Redelijk

Opmerkingen in taxatierapport

Kunsstof kozijnen met dubbel glas

Omgeving            

Stand en ligging                          

Het project is gelegen temidden van een kleinschalige (buurt) winkelstrip in de wijk Orthen met voldoende parkeergelegenheid. De binnenstad is op circa drie kilometer afstand. 

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

32

Woonsituatie

Eigen woning

Beroep

Ondernemer

BKR toets

Geen bijzonderheden