Begijnhofstraat 22B en 18E met P Roermond

Van: Kredirect
  • Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.
  • Rentevergoeding schijf 1 4,75%. 
  • Rentevergoeding schijf 2 5,7%. 

Download Lees hier de financiële analyse van dit project!

Informatie aanvrager

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Lex van Hoepen, 49 jaar jong, vader van mijn dochter van 11 en ondernemer. Na mijn opleiding Heao-BE en de universitaire studie bedrijfseconomie ben ik nu 23 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Na 6 jaar loondienstverband in diverse functies werd ik begin 2000 zelfstandig. Ik ben eigenaar van een tweetal bedrijven; Hypotheken Midden Nederland BV. dat zich richt op het brede financiële advies aan particuliere relaties en Kredirect BV dat bemiddelt in consumptieve kredieten en het ontwikkelen en verhuren van vastgoed. De portefeuille van Kredirect bestaat op het moment uit 13 goed verhuurde appartementen, een winkelruimte met langjarig huurcontract en een drietal parkeerplaatsen. De afgelopen 6 jaar heeft zich geen leegstand voorgedaan.

Object

Het gaat om 2 appartementen met 1 parkeerplaats in het Rijksmonument met de naam 'RESIDENCE ANCIEN CADASTRE'. Appartementsrechten op eeuwigdurende erfpacht. Jaarlijks zal de canon geindexeerd worden. Kosten hiervan zijn verwerkt in de financiele analyse.

Project aanvrager heeft in totaal 6 appartementen en 3 parkeerplaatsen in bezit en is voornemens voor alle appartementen bij SamenInGeld funding aan te vragen verdeeld over verschillende projecten.Dit is het laatste van 3 projecten.

Omschrijving van de twee appartementen

18 E

Dit appartement ligt op de 2de verdieping. Het bestaat uit een overloop, entree, meterkast, badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer en een balkon. Op de 3e verdieping: vlizotrap naar zolderberging. Het heeft een gebruiksoppervlak van 48 m2. Parkeerplaats hoort bij dit appartement.

22 B

Appartement op de 1e en 2e verdieping. Indeling bestaat uit begane grond: entree. 1e verdieping: overloop, entree, technische ruimte, badkamer, woonkamer, keuken. 2e verdieping: slaapkamer. Woon oppervlak is 76 m2

Ligging

De woningen zijn zeer gunstig gelegen nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en  uitvalswegen. 

Waarvoor is de lening nodig 

Voor de herfinanciering van de huidige hypotheek wordt een bedrag van € 115.030,- gevraagd. De maandelijkse lasten blijven daarmee ruim onder de actuele huur. 

Crowdfunding via SamenInGeld

SamenInGeld is een sympathiek en modern initiatief dat voor zowel mij als eigenaar en als de geldgever grote voordelen biedt. SamenInGeld maakt het mogelijk om initiatieven als deze te realiseren en verdienen daarom alle steun voor het door hen getoonde initiatief.

Waarom investeren? 

- Als geldverstrekker heeft u in de Begijnhofstraat 18E en 22B is een fantastisch mooi en waardevast onderpand in een geliefde wijk in Roermond.
- Het trackrecord van de ondernemer laat al jarenlang succesvolle projecten en het succesvol managen van verhuurde appartementen zien.
- De huurdersmarkt in Roermond is zeer goed te noemen. Het risico op leegstand is vrijwel nihil.
- U investeert direct in een tweetal gesplitste appartementen. Hierdoor is er sprake van spreiding van het risico van leegstand en zijn de panden eenvoudig te verkopen.

Informatie over onderpand

Zekerheden

Begijnhofsestraat 18E met P en 22B, Roermond

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt door dhr. P. Stamminger Kantoor: Wij Makelaars te Roermond.
17 januari 2018

 

Marktwaarde vrije verkoop

€  198.788,00

Marktwaarde in verh. staat 

€  143.788,00 

WOZ waarde 

€  0,00

Totale Financieringsbehoefte  

€  115.030,00

Schijf 1        

€    86.272,00

Schijf  2

€    28.758,00

Looptijd:

Deze lening heeft een looptijd van 5 jaar.

 

De rentevast periode is 5 jaar.

Bouwjaar

1908

Gebruiks oppervlakte:    

76 m2 en 48 m2 + Parkeerplaats

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

voldoende

Beoordeling Object

voldoende

Staat van onderhoud binnenzijde  

voldoende

Staat van onderhoud buitenzijde  

voldoende

Courantheid

 3 tot 6 maanden

Verhuurbaarheid       

Goed

Verkoopbaarheid                                      

 De huidige marktomstandigheden zijn voldoende te noemen.

Opmerkingen in taxatierapport 

Het pand is een rijksmonument, besluit op basis van monumentenwet 1988

Omgeving
Stand en ligging                                      

Het object is gelegen op goede stand in een rustige en keurige woonomgeving, omgeven door woningen uit diverse bouwperiodes en van diverse bouwstijlen. Belangrijke voorzieningen bevinden zich in de omgeving. De woonwijk is redelijk ontsloten door de ligging aan diverse belangrijke verbindingswegen

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

49

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep  

Zelfstandig ondernemer

BKR toets   

Geen bijzonderheden

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld