Badhoevedorp Badhoevelaan 80

Van: Meerzorg Vastgoed B.V.
  • € 526.500 van € 526.500
  • 213 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 6,90% € 292.500 van € 292.500
Investeer in schijf 1B: 7,15% € 117.000 van € 117.000
Investeer in schijf 2: 8,15% € 87.750 van € 87.750
Investeer in schijf 3: 8,90% € 29.250 van € 29.250

Dit project heeft een looptijd van 3 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  6,90% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  7,15%
  • Rentevergoeding schijf 2     8,15%
  • Rentevergoeding schijf 3     8,90%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 90% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvragers van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom hebben. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvragers betreffen een zakelijke aanvrager en een privé aanvrager. Beide tekenen in privé mee.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 3.700 per maand.   

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Fotopresentatie Badhoevelaan 80 Badhoevedorp

Download Plattegronden Badhoevelaan 80 Badhoevedorp

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen 
Ik ben Valentino en al 15 jaar werkzaam in de vastgoedwereld. Naast dat ik jaren adviseur ben geweest, heb ik sinds 2017 ook mijn eigen detacheringsbureau.  

Ik ben Marissa, geboren en getogen Amsterdammer en ben sinds 2017 werkzaam in de vastgoedwereld.  In de loop der jaren heb ik veel kennis opgedaan op dit gebied, wat geresulteerd heeft in zelf investeren in vastgoed. Na al een paar wat kleinere pandjes te hebben aangekocht, ben ik samen met Valentino voor de tweede keer de uitdaging aangegaan om een groter object te kopen met veel potentie.  

Samen hebben we aan ervaring geen gebrek. We hebben in de loop der jaren een goed netwerk weten op te bouwen waardoor wij onze vastgoedprojecten: aankopen verbouwen, verkopen of verhuren in de randstad, succesvol konden afronden. Wij hebben hierdoor het voornemen om onze vastgoedportefeuille verder op te bouwen waarbij veilige investeringen met een gezond rendement en perspectief op de toekomst voorop staan.  

Object
Dit 3-laagse te financieren object met ongeveer 221m2 Ligt in Badhoevedorp, vlakbij A9, in de buurt van Schiphol. Ook liggen er al plannen op tafel om de noord-zuidlijn door te trekken en er een metrohalte zal komen. Parkeren in deze straat is gratis en het ligt In de directe omgeving van veel winkels en horecagelegenheden. Het object is multifunctioneel naast de mogelijkheid tot bedrijfsuitvoering heeft het ook een woonfunctie. Door de centrale ligging en populaire locatie is het object een veilige lange termijn investering die altijd goed te verhuren valt. 

Verhuur
Woongenot staat hoog op ons prioriteitenlijst, dus wij zullen er altijd voor zorgen dat huurders een fijn verblijf zullen ervaren en dat zij gelijk een thuis gevoel zullen hebben. Wij laten al onze huurders screenen door gerenommeerde makelaarskantoren met veel ervaring op de vastgoedmarkt. Zij zorgen voor zowel de technische als de financiële afhandeling  

Doel aanvraag 
Het doel van deze aanvraag is om, naast onze eigen inleg, samen met u deze woning te financieren. Het object zal een mooie toevoeging zijn aan onze vastgoedportefeuille. Door middel van een kleine verbouwing, op de eerste en tweede verdieping zullen er uit eigen  middelen appartementen gemaakt worden, hierdoor zal er extra waarde gecreëerd worden omdat de woon oppervlakte groter zal worden. Door appartementen op de bovenste twee woonlagen toe te voegen wordt het object niet alleen aantrekkelijk voor particulieren bewoners, zoals bijvoorbeeld piloten, maar zou het ook een hele mooie en waardevolle locatie kunnen zijn voor zorg instellingen die begeleidend wonen aanbieden. De verbeteringen zullen na de verbouwing voor een waardestijging zorgen. Hierdoor wordt het risico van de investeerders beperkt. De prijsontwikkelingen en vraag naar huurwoningen in de randstad zijn de afgelopen jaren enorm gestegen en zal niet anders worden zolang er een te kort is aan woningen. Deze meerwaarde is wel al benoemd in de taxatie maar is niet meegenomen in de waarderingen die hier vermeld zijn. Waarde na verbouwing (leegwaarde) zal € 740.000 zijn. E.e.a. natuurlijk met de juiste vergunningen die er nog niet zijn maar gezien het type onderpand en de naastgelegen woningen verwachten wij daar geen problemen in. 

Crowdfunding via SamenInGeld
De keuze voor crowdfunding via SamenInGeld biedt de beste oplossing voor zowel investeerders als beleggers. Beleggers krijgen een mooi rendement en het stelt ons in de gelegenheid om een mooie aankoop te doen. Hierdoor is groeien makkelijker dan bij banken die over het algemeen terughoudend zijn. SamenInGeld biedt veel mogelijkheden en flexibiliteit. 

* Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

 

Zekerheden

Badhoevelaan 80 1171 DE Badhoevedorp
Kadastrale gegevens: Gemeente Haarlemmermeer, sectie H,
 nummer 8612

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 01-07-2022 

Door FH Taxaties

Marktwaarde vrije verkoop 

€  610.000

Marktwaarde verhuurde staat

€  585.000

WOZ waarde 

Voor dit pand is (nog) geen WOZ-waarde beschikbaar.

Totale Financieringsbehoefte  

€  526.500

Schijf 1A

€  292.500

Schijf 1B      

€  117.000

Schijf 2

€    87.750

Schijf 3

€    29.250

Looptijd 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 3 jaar.
Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

 

1965

Gebruiksoppervlakte:    

 221m2  

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde  

Goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                 

Goed 

Opmerkingen in taxatierapport

Isolatie d.m.v. dubbelglas

Omgeving            

Stand en ligging                                      

Het object is gelegen in een woonwijk in Badhoevedorp. Het object ligt vlakbij de A9, in de buurt van Schiphol. Parkeren in deze straat is gratis.
In de directe omgeving zijn veel zelfstandige ondernemers met bedrijven, winkels en horeca gelegenheden.

Algemene beoordeling locatie en  courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

38, 39

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Ondernemer, Hypotheekacceptant

BKR toets

Geen bijzonderheden