Amsterdam Raden Adjeng Kartinistraat 25

Van: Gary Malhi
  • € 425.000 van € 425.000
  • 239 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 5,10% € 212.500 van € 212.500
Investeer in schijf 1B: 5,35% € 85.000 van € 85.000
Investeer in schijf 2: 6,40% € 63.750 van € 63.750
Investeer in schijf 3: 7,15% € 63.750 van € 63.750

Dit project heeft een looptijd van 3 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  5,10% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  5,35%
  • Rentevergoeding schijf 2    6,40%
  • Rentevergoeding schijf 3    7,15%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 100% van de marktwaarde in onverhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 100% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is privé persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 3.025,00 per maand.

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Fotopresentatie Raden Adjeng Kartinistraat 25 Amsterdam

Even Voorstellen

Mijn naam is Gary. Ik ben een ambitieuze vastgoedinvesteerder die momenteel een portefeuille bezit met meerdere verhuurde woningen met een goede cashflow en ruime overwaarde.

In 2015 heb ik mijn eerste en tweede investeringsobjecten aangekocht in Amsterdam. Sindsdien is er een passie en liefde ontstaan voor vastgoed. Mijn doel is om de aankomende jaren mijn vastgoedportefeuille fors uit te breiden en vooral te focussen op het aankopen van investeringsobjecten met uitstekende verhuurbaarheid voor het genereren van huurinkomsten. Mijn focus zal vooral liggen bij het aankopen van objecten waarbij waarde toevoegende verbouw mogelijkheden zijn, met als oogmerk het object voor de lange termijn te verhuren. Door het drastisch tekort aan huurwoningen, met name in de randstad, is investeren in vastgoed een lucratieve manier om passief inkomen te genereren. De objecten waarin ik investeer zijn gevestigd in Amsterdam en omstreken. Ik bezit momenteel meerdere panden in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp.

Naast het investeren in vastgoed, ben ik werkzaam in de ICT-sector. Door het grote opgebouwde netwerk binnen de ICT sector heb ik dagelijks contact met expats/multinationals uit verschillende landen die opzoek zijn naar woonruimte. Hierdoor kan ik gemakkelijk woonruimtes verhuren, vaak zelfs ruim voordat expats in Nederland werkzaam zijn.

Vastgoed ervaring
Aan ervaring is er geen gebrek, de afgelopen jaren heb ik meerdere vastgoedobjecten gekocht, opgeknapt en verhuurd in Amsterdam en omstreken. Dit bleek een succes te zijn met hoog rendement. Mijn cliënten aan wie ik verhuur zijn werkende expats die in dienst zijn bij banken en diverse multinational bedrijven. Door mijn grote netwerk is er geen gebrek aan huurders en heeft er nooit leegstand plaatsgevonden. De huidige verhuurprijzen in Amsterdam en omstreken liggen hoger dan € 20 per m2. Het enorme tekort aan vrijesectorwoningen in de randstad, in tegenstelling tot andere delen van het land en de enorme instroom van kennismigranten hebben de huurprijzen doen verhogen, waardoor het investeren in vastgoed een rendabele investering is met weinig risico. Tot op heden zijn mijn panden grotendeels gefinancierd bij beleggingsbanken, wat prima werkt. Desalniettemin, zie ik ook de voordelen van crowdfunding. Ik wil graag meerdere projecten via deze weg financieren in de nabije toekomst.

Object
De aanvraag bij SamenInGeld is voor de financiering van de woning gelegen aan de Raden Adjeng Kartinistraat in Amsterdam. De woonwijk is centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten in de omgeving, waardoor het van alle gemakken is voorzien. De locatie is gewild in de regio. Door veel multinational bedrijven in het gebied is de locatie ideaal voor expats. Door de grote vraag naar woningen in Amsterdam ten opzichte van het geringe aanbod, zal dit investeringsobject uitstekend verhuurbaar zijn. De woning is goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en diverse winkels die voorzien in dagelijkse behoeften. Vervolgens ben je met het openbaar vervoer binnen 20-30 minuten in Amsterdam Centrum, Schiphol, Amstelveen, VU Universiteit en op de Zuidas; het business centre van Amsterdam. Door de grote vraag naar woningen in Amsterdam ten opzichte van het geringe aanbod, zal dit investeringsobject uitstekend verhuurbaar zijn.

Het object is gevestigd op een uitstekende locatie in Amsterdam Zuidoost, waarbij er aankomende jaren bedrijfsontwikkelingen zullen plaatsvinden (100 + multinational bedrijven zullen zich in Amsterdam Zuidoost vestigen) en circa 3000 nieuwbouw woningen zullen gerealiseerd worden. Door de vele ontwikkelingen zal de werkgelegenheid toenemen met als gevolg dat de huurprijzen en vastgoedprijzen verder zullen toenemen door de instroom van expats/kennismigranten.

Er is een vergunning verleend door de gemeente om de woning naar 2 appartementen te splitsen.
25-A: 55 m2
25-B: 50 m2

Aanvraag
Het object waarvoor een financiering wordt gevraagd is al reeds in mijn bezit. De aanvraag betreft een herfinanciering om de overwaarde te benutten voor toekomstige vastgoedprojecten.

De inkomsten uit verhuur zullen hoger uitvallen dan de lopende kosten en de financieringsuitgaven. Hierbij is het van belang te vermelden dat er een ruime maandelijkse cashflow achter de hand is om onvoorziene tegenslagen te verwerken.

Crowdfunding via SameninGeld
Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat dit mijns inziens de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. De investeerder krijgt een bijzonder mooie rente in deze tijd en ik als vastgoedbelegger kan passief inkomen genereren en kapitaal opbouwen. Een win-win situatie wordt gecreëerd. In tegenstelling tot banken die erg terughoudend zijn, biedt SamenInGeld.nl particulieren de gelegenheid gebruik te maken van dit financieringstype. Hierdoor krijg ik toegang tot meer financieringsbronnen en kan ik mijn vastgoedportefeuille gezond laten doorgroeien.

Betalingsverplichtingen
Er is reeds een forse maandelijkse en gespreide cashflow, verdeeld over meerdere woningen met ruime overwaarde per woning. De bestaande vrije cashflow en inkomsten uit loondienst dekken in ruime mate de kosten van de financiering.

Kortom, een uitstekend verhuurbaar object met meerdere mogelijkheden en een een laag risicoprofiel.

*Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Raden Adjeng Kartinistraat 25, 1103 MG Amsterdam
Kadastrale gegevens: Gemeente Weesperkarspel, sectie L, nummer 10691, index 133

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 1-7-2021 

Door JRS Bedrijfsmakelaars

Markwaarde vrije verkoop

€ 425.000,00

Marktwaarde verhuurde staat 

€ 520.000,00

WOZ waarde 

€ 353.000,00 peildatum 01-01-2020

Totale Financieringsbehoefte  

€ 425.000,00

Schijf 1A    

€ 212.500,00

Schijf 1B  

€   85.000,00

Schijf 2

€   63.750,00

 Schijf 3

€   63.750,00

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 3 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1999

Gebruiks oppervlakte:


115 m

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde  

Goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                

0-3 maanden

Opmerkingen in taxatierapport

VvE bedraagt € 112,50 per maand
Erfpacht met voortdurend recht, canon afgekocht tot 30-11-2047

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

Gelegen op goede stand en omgeving tussen een winkelcentrum en metrostation in stadsdeel Bijlmercentrum.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

29

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Business Analist

BKR toets

Geen bijzonderheden