Amsterdam Kempenlaan 82-84 AANVULLING

Van: Gary Malhi
  • € 105.250 van € 105.250
  • 121 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1B: 5,45% € 2.750 van € 2.970
Investeer in schijf 2: 6,50% € 85.500 van € 85.500
Investeer in schijf 3: 7,25% € 17.000 van € 17.000

AANVULLENDE INFORMATIE:
Deze geldlening is een aanvulling op de bestaande hypotheek bij SamenInGeld onder contractnummer: SIG20200052. Dat is waarom deze leningdelen dan ook een 5e, 6e en 7e hypothecaire inschrijving hebben.
De looptijd van dit project is gelijk aan de looptijd van bestaande hypotheek met als einddatum 3 september 2025

  • Rentevergoeding schijf 1B  5,45%
  • Rentevergoeding schijf 2     6,50%
  • Rentevergoeding schijf 3     7,25%

Financiering schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 88% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost. 
Wij zijn van mening dat een 88% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigenmiddelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is privé persoon.

De volledige lening wordt ingeschreven voor een bedrag van € 501.500,00
wat in totaal maximaal 88% is van de huidige marktwaarde in verhuurde staat: € 570.000,00 De huidige lening van de bestaande hypotheek bedraagt € 396.030,00. Het bedrag voor de aanvullende hypotheek, welke verstrekt wordt door SamenInGeld, bedraagt: € 105.470,00

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 2.950,00 per maand

 SIG 18-05-2021 

Aanvrager neemt genoegen met de tot nu toe opgehaalde toezeggingen en investeringen. Tot vandaag 16.00 kan er ingestapt worden daarna zal het project klaar gemaakt gaan worden om de hypotheek in te schrijven!

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Foto presentatie Kempenlaan 82-84

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen
Mijn naam is Gary. Ik ben een ambitieuze vastgoedinvesteerder die momenteel een portefeuille bezit met meerdere verhuurde woningen met een goede cashflow en ruime overwaarde. Daarnaast beheer ik 15 tot 20 woningen en werk ik op projectbasis met vaste aannemers die waarde verhogende werkzaamheden verrichten.

In 2015 heb ik mijn eerste en tweede investeringsobjecten aangekocht in Amsterdam. Het 1e object werd gekocht met het doel om te verhuren. Het 2e object werd gekocht met als doel om te verbouwen en te verkopen met winst. Het behaalde resultaat 1 jaar later was een 60 % winst met de verkoop van de woning en een aanvangsrendement van ruim 10 % met de verhuurde woning. Sindsdien is er een passie en liefde ontstaan voor vastgoed.

Mijn doel is om de aankomende jaren mijn vastgoedportefeuille fors uit te breiden en vooral te focussen op het aankopen van investeringsobjecten met uitstekende verhuurbaarheid voor het genereren van huurinkomsten. Mijn focus zal vooral liggen bij het aankopen van objecten waarbij waarde toevoegende verbouw mogelijkheden zijn, met als oogmerk het object te splitsen en verhuren met een hoog afwerkingsniveau.

Door het drastisch tekort aan huurwoningen, met name in de randstad, is investeren in vastgoed een lucratieve manier om passief inkomen te genereren. De objecten waarin ik investeer zijn gevestigd in Amsterdam en omstreken. Ik bezit momenteel meerdere panden in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp.

Naast het investeren in vastgoed, ben ik werkzaam in de ICT-sector. Door het grote opgebouwde netwerk binnen de ICT sector heb ik dagelijks contact met expats/multinationals uit verschillende landen die opzoek zijn naar woonruimte. Hierdoor kan ik gemakkelijk woonruimtes verhuren, vaak zelfs ruim voordat expats in Nederland werkzaam zijn.

Vastgoed ervaring
Aan ervaring is er geen gebrek, de afgelopen jaren heb ik meerdere vastgoedprojecten gekocht, opgeknapt en verhuurd in Amsterdam en omstreken. Dit bleek een succes te zijn met hoog rendement.

Mijn cliënten aan wie ik verhuur zijn werkende expats die in dienst zijn bij ING, ABN Amro, Rabobank en diverse multinational bedrijven. Door mijn grote netwerk is er geen gebrek aan huurders en heeft er nooit leegstand plaatsgevonden.  De huidige verhuurprijzen in Amsterdam en omstreken liggen hoger dan 20 EUR per m2. Het enorme tekort aan vrijesectorwoningen in de randstad, in tegenstelling tot andere delen van het land en de enorme instroom van arbeidsmigranten hebben de huurprijzen doen verhogen, waardoor het investeren in vastgoed een rendabele investering is met weinig risico.

Tot op heden zijn mijn panden grotendeels gefinancierd bij beleggingsbanken, wat prima werkt. Desalniettemin, zie ik ook de voordelen van crowdfunding. Ik wil graag meerdere projecten via deze weg financieren in de nabije toekomst.

Object
De aanvraag bij SamenInGeld is een aanvullende financiering van de woning gelegen aan de Kempenlaan nummer 82 en 84 in Amsterdam.

Nummer 84 betreft een 3 kamer appartement van circa 86 m2 met een balkon en ruime daktuin gelegen op het zuiden. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval, keuken die voorzien is met inbouwapparatuur, apart toilet en badkamer die betegeld zijn en 2 ruime slaapkamers.

Nummer 82 wordt momenteel als een zelfstandig hobby ruimte gebruikt, maar zal met een kleine aanpassing als studio of 1 slaapkamer appartement verhuurd worden. De woonruimte beschikt over een keuken en strak badkamer met toilet.

De woning is goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en diverse winkels die voorzien in dagelijkse behoeften. Vervolgens ben je met het openbaar vervoer binnen 20-25 minuten in Amsterdam Centrum, Schiphol, Amstelveen, VU Universiteit en op de Zuidas, het business centre van Amsterdam.

Door veel multinational bedrijven in het gebied is de locatie ideaal voor expats/woningzoekenden. Door de grote vraag naar woningen in Amsterdam ten opzichte van het geringe aanbod zal dit investeringsobject uitstekend verhuurbaar zijn.

Aanvraag
Het object waarvoor een financiering wordt gevraagd zal een mooie toevoeging zijn tot mijn vastgoedportefeuile en mijn maandelijkse huurinkomsten doen verhogen. Het streven is een financiering van 88% van de marktwaarde in verhuurde staat. De inkomsten uit verhuur zullen hoger uitvallen dan de lopende kosten en de financieringsuitgaven. Hierbij is het van belang te vermelden dat er een ruime maandelijkse cashflow achter de hand is om onvoorziene tegenslagen te verwerken. Hierdoor wordt het risico van de investeerders beperkt. Door mij wordt dit object als een laag risicoprofiel gezien met uitstekende verhuur mogelijkheden.

Crowdfunding via SameninGeld
Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat dit mijns inziens de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. De investeerder krijgt een bijzonder mooie rente in deze tijd en ik als vastgoedbelegger kan passief inkomen genereren en kapitaal opbouwen. Een win-win situatie wordt gecreëerd.
In tegenstelling tot banken die erg terughoudend zijn, biedt SamenInGeld.nl particulieren de gelegenheid gebruik te maken van dit financieringstype. Hierdoor krijg ik toegang tot meer financieringsbronnen en kan ik mijn vastgoedportefeuille gezond laten doorgroeien.

Betalingsverplichtingen
Er is reeds een forse maandelijkse en gespreide cashflow, verdeeld over meerdere woningen met ruime overwaarde per woning. De bestaande vrije cashflow en inkomsten uit loondienst dekken in ruime mate de kosten van de financiering.

Rendement
De huuropbrengsten zullen € 2950,- euro bedragen (Er is inmiddels een 2 jarig huurcontract afgesloten met werkende professionals die werkzaam zijn bij een accountancy kantoor).

Nummer 84 zal worden verhuurd voor € 1675,- euro en nummer 82 zal worden verhuurd voor € 1275,- euro. Er is toestemming van de gemeente om dit zo te mogen doen. 

Kortom een uitstekend verhuurbaar object, met naar mijn mening een laag risicoprofiel.

*Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Kempenlaan 82-84, 1066 RA Amsterdam
Kadastrale gegevens: Gemeente Sloten, sectie E,
 nummer 6763, index 4

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 30-03-2021

 Door Donkersloot Taxaties te Amsterdam

Marktwaarde vrije verkoop 

€ 580.000,00

Marktwaarde in verhuurde staat 

€ 570.000,00

WOZ waarde nr 82-84

€ 422.000,00 peildatum 01-01-2020

Totale Financieringsbehoefte  

€ 105.470,00

Schijf 1A

Schijf 1B       

Lopende lening

€    2.970,00 en restant lopende lening

Schijf 2

€   85.500,00

Schijf 3 

€   17.000,00

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode tot 03-09-2025. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1994

Gebruiks oppervlakte:    

127 m2

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling Object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde  

Goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                      

Goed

Opmerkingen in taxatierapport

VvE bedraagt € 246,00 per maand.

Erpacht is voortdurend tot oktober 2042.
Canon is € 1394,92 per jaar en vooruit betaald tot 30 september 2042.

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

Het object is gelegen in Nieuw Sloten een wijk in Amsterdam Nieuw -West op goede stand en locatie. Nabij openbaar vervoer en een winkelcentrum op loopafstand.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

28

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Business Analist

BKR toets

Geen bijzonderheden