Amsterdam Henegouwenstraat 44

Van: Gary
  • € 352.444 van € 352.444
  • 110 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 4,70% € 187.500 van € 187.500
Investeer in schijf 1B: 4,95% € 75.000 van € 75.000
Investeer in schijf 2: 6,25% € 56.250 van € 56.250
Investeer in schijf 3: 7,00% € 33.694 van € 33.694

Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  4,70% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  4,95%
  • Rentevergoeding schijf 2     6,25%
  • Rentevergoeding schijf 3     7,00%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 95% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 95% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvrager is prive persoon.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 2.100,00 per maand

Download Lees hier de financiële analyse!

Informatie project eigenaar*

Voorstellen

Mijn naam is Gary. Ik ben een jonge en ambitieuze vastgoedinvesteerder die momenteel een portefeuille bezit met meerdere verhuurde woningen met een goede cashflow en ruime overwaarde. Daarnaast beheer ik 15 tot 20 woningen en werk ik op projectbasis met vaste aannemers die waarde verhogende werkzaamheden verrichten.

In 2015 heb ik mijn eerste en tweede investeringsobjecten aangekocht in Amsterdam. Het 1e object werd gekocht met het doel om te verhuren. Het 2e object werd gekocht met als doel om te verbouwen en te verkopen met winst. Het behaalde resultaat 1 jaar later was een 60 % winst met de verkoop van de woning en een aanvangsrendement van ruim 10 % met de verhuurde woning. Sindsdien is er een passie en liefde ontstaan voor vastgoed.

Mijn doel is om de aankomende jaren mijn vastgoedportefeuille fors uit te breiden en vooral te focussen op het aankopen van investeringsobjecten met uitstekende verhuurbaarheid voor het genereren van huurinkomsten. Mijn focus zal vooral liggen bij het aankopen van objecten waarbij waarde toevoegende verbouw mogelijkheden zijn, met als oogmerk het object te splitsen en verhuren met een hoog afwerkingsniveau.

Door het drastisch tekort aan huurwoningen, met name in de randstad, is investeren in vastgoed een lucratieve manier om passief inkomen te genereren. De objecten waarin ik investeer zijn gevestigd in Amsterdam en omstreken. Ik bezit momenteel meerdere panden in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp.

Naast het investeren in vastgoed, ben ik werkzaam in de ICT-sector. Door het grote opgebouwde netwerk binnen de ICT sector heb ik dagelijks contact met expats/multinationals uit verschillende landen die opzoek zijn naar woonruimte ook in deze tijd. Hierdoor kan ik gemakkelijk woonruimtes verhuren, vaak zelfs ruim voordat expats in Nederland werkzaam zijn.

Vastgoed ervaring
Aan ervaring is er geen gebrek, de afgelopen jaren heb ik meerdere vastgoedprojecten gekocht, opgeknapt en verhuurd in Amsterdam en omstreken. Dit bleek een succes te zijn met hoog rendement.

Mijn cliënten aan wie ik verhuur zijn werkende expats die in dienst zijn bij ING, ABN Amro, Rabobank en diverse multinational bedrijven. Door mijn grote netwerk is er geen gebrek aan huurders en heeft er nooit leegstand plaatsgevonden.  De huidige verhuurprijzen in Amsterdam en omstreken liggen hoger dan 20 EUR per m2. Het enorme tekort aan vrijesectorwoningen in de randstad, in tegenstelling tot andere delen van het land en de enorme instroom van arbeidsmigranten hebben de huurprijzen doen verhogen, waardoor het investeren in vastgoed een rendabele investering is met weinig risico.

Tot op heden zijn mijn panden grotendeels gefinancierd bij beleggingsbanken, wat prima werkt. Desalniettemin, zie ik ook de voordelen van crowdfunding. Ik wil graag meerdere projecten via deze weg financieren in de nabije toekomst.

Object
Henegouwenstraat 44 is gelegen in de buurt Nieuw Sloten Zuidwest. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Aanvraag
Het object waarvoor een financiering wordt gevraagd is al in mijn bezit en wil ik graag herfinancieren.

Crowdfunding via SameninGeld
Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat dit mijns inziens de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. De investeerder krijgt een bijzonder mooie rente in deze tijd en ik als vastgoedbelegger kan passief inkomen genereren en kapitaal opbouwen. Een win-win situatie wordt gecreëerd.

In tegenstelling tot banken die erg terughoudend zijn, biedt SameninGeld.nl particulieren de gelegenheid gebruik te maken van dit financieringstype. Hierdoor krijg ik toegang tot meer financieringsbronnen en kan ik mijn vastgoedportefeuille gezond laten doorgroeien.

Betalingsverplichtingen
Er is reeds een forse maandelijkse en gespreide cashflow, verdeeld over meerdere woningen met ruime overwaarde per woning. De bestaande vrije cashflow en inkomsten uit loondienst dekken in ruime mate de kosten van de financiering.

Kortom, een uitstekend verhuurbaar object met meerdere mogelijkheden en een een laag risicoprofiel.

Informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd*

Zekerheden

Henegouwenstraat 44, 1066 DG Amsterdam
Kadastrale gegevens: Gemeente Sloten, sectie E,
 nummer 19

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 30-04-2020 door JRS Bedrijfsmakelaars te Haarlem

 

Marktwaarde vrije verkoop 

€ 390.000,00

Marktwaarde in verhuurde staat 

€ 375.000,00

WOZ waarde

€ 351.000,00 peildatum 01-01-2019

Totale Financieringsbehoefte  

€ 356.250,00

Schijf 1A

Schijf 1B      

€ 187.500,00

€   75.000,00

Schijf 2

€   56.250,00

Schijf 3 

€   37.500,00

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1993

Gebruiks oppervlakte:    

97 m2

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling Object

Redelijk tot goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Redelijk tot goed

Staat van onderhoud buitenzijde  

Redelijk tot goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid                                      

Goed

Opmerkingen in taxatierapport

VvE is niet van toepassing.

Erpacht is voortdurend tot augustus 2042
Canon is afgekocht tot  31 augustus 2042

Omgeving            

Stand en ligging                                      

 

Het object is gelegen in een woonwijk tussen de centrumring A4 en het winkelcentrum.  Op goede stand en omgeving.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

28

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep

Business Analist

BKR toets

Geen bijzonderheden