Amsterdam Dickenslaan 29

Van: Gary
  • € 261.250 van € 261.250
  • 97 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 4,30% € 137.500 van € 137.500
Investeer hier in schijf 1B: 4,55% € 55.000 van € 55.000
Investeer in schijf 2: 6,00% € 41.250 van € 41.250
Investeer in schijf 3: 6,75% € 27.500 van € 27.500
  • Dit project heeft een looptijd van 5 jaar.
  • Rentevergoeding schijf 1A  4,30%. 
  • Rentevergoeding schijf 1B  4,55%.
  • Rentevergoeding schijf 2     6,00%.
  • Rentevergoeding schijf 3     6,75%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 95% van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuiteit berekend alsof deze in 20 jaar wordt afgelost.

LET OP! Aanvulling van SamenInGeld op dit project:

Wij zijn van mening dat een 95% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project voldoende eigenmiddelen aan overwaarde en geld in eigendom heeft. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Ook is aanvrager bereid meer af te lossen gedurende de looptijd van 5 jaar.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 1.800,- per maand.

Download Lees hier de financiële analyse voor dit project.

Informatie aanvrager*

Even voorstellen

Mijn naam is Gary. Ik ben een jonge en ambitieuze vastgoedinvesteerder die momenteel een portefeuille bezit met 6 verhuurde woningen met een goede cashflow en ruime overwaarde. Daarnaast beheer ik 15 tot 20 woningen en werk ik op projectbasis met vaste aannemers die waarde verhogende werkzaamheden verrichten.

In 2015 heb ik mijn eerste en tweede investeringsobjecten aangekocht in Amsterdam. Het 1e object werd gekocht met het doel om te verhuren. Het 2e object werd gekocht met als doel om te verbouwen en te verkopen met winst. Het behaalde resultaat 1 jaar later was een 60 % winst met de verkoop van de woning en een aanvangsrendement van ruim 10 % met de verhuurde woning. Sindsdien is er een passie en liefde ontstaan voor vastgoed. Mijn doel is om de aankomende jaren mijn vastgoedportefeuille fors uit te breiden en vooral te focussen op het aankopen van investeringsobjecten met uitstekende verhuurbaarheid voor het genereren van huurinkomsten. Het aankopen van objecten waarbij waarde toevoegende verbouw mogelijkheden zijn, met als oogmerk het object te splitsen en te verhuren of met een hoog afwerkingsniveau te verbouwen en door te verkopen.

Door het drastisch tekort aan huurwoningen, met name in de randstad, is investeren in vastgoed een lucratieve manier om passief inkomen te genereren. De objecten waarin ik investeer zijn gevestigd in Amsterdam en omstreken. Ik bezit momenteel meerdere panden in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp. Naast het investeren in vastgoed, ben ik werkzaam in de ICT-sector.

Vastgoed ervaring

Aan ervaring is er geen gebrek, de afgelopen jaren heb ik meerdere vastgoedprojecten gekocht, opgeknapt en doorverkocht in Amsterdam en omstreken. Dit bleek een succes te zijn met hoge winstmarges. Mijn cliënten aan wie ik verhuur zijn werkende expats die in dienst zijn bij ING, ABN Amro, Rabobank en diverse multinational bedrijven. Door mijn grote netwerk is er geen gebrek aan huurders en heeft er nooit leegstand plaatsgevonden.  De huidige verhuurprijzen in Amsterdam en omstreken liggen hoger dan 20 EUR per m2. Het enorme tekort aan vrijesectorwoningen in de randstad, in tegenstelling tot andere delen van het land en de enorme instroom van arbeidsmigranten hebben de huurprijzen doen verhogen, waardoor het investeren in vastgoed een rendabele investering is met weinig risico. Tot op heden zijn de meeste panden in mijn bezit gefinancierd bij beleggingsbanken, wat prima werkt. Desalniettemin, zie ik ook de voordelen van crowdfunding. Ik wil graag meerdere projecten via deze weg financieren in de nabije toekomst.

Object

De aanvraag bij SamenInGeld is voor de financiering van de woning gelegen aan de Dickenslaan 29 in Amsterdam. De locatie is centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten in de omgeving, waardoor het van alle gemakken is voorzien. Door veel multinational bedrijven in het gebied is de locatie ideaal voor expats. Door de grote vraag naar woningen in Amsterdam ten opzichte van het geringe aanbod zal dit investeringsobject uitstekend verhuurbaar zijn. De woning is goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en diverse winkels die voorzien in dagelijkse behoeften. Op loopafstand  ben je bij het metrostation Strandvliet, Venserpolder en Bijlmer Arena. Vervolgens ben je met de trein binnen 15-20 minuten  op Amsterdam Centraal, Schiphol of Utrecht.

De woning betreft een 2 slaapkamer appartement (mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren) met balkon.  Het appartement ligt in rustige wijk met aan de voorkant een parkeerterrein. De woning is momenteel in een goede staat van onderhoud welke in 2015 volledig gerenoveerd is. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval door de brede ramen, keuken die volledig voorzien is met inbouwapparatuur, apart toilet en badkamer die modern betegeld zijn, 2 ruime slaapkamers, balkon en een ruime gemeenschappelijke berging.

Aanvraag

Het object waarvoor een financiering wordt gevraagd zal een mooie toevoeging zijn tot mijn vastgoedportefeuile en mijn maandelijkse huurinkomsten doen verhogen. Het streven is een financiering van 95% van de marktwaarde in verhuurde staat. De inkomsten uit verhuur zullen hoger uitvallen dan de lopende kosten en de financieringsuitgaven. Hierbij is het van belang te vermelden dat er een ruime maandelijkse cashflow achter de hand is om onvoorziene tegenslagen te verwerken. Hierdoor wordt het risico van de investeerders beperkt. Als conclusie wordt dit object als een laag risicoprofiel gezien met uitstekende verhuur mogelijkheden.

Crowdfunding via SameninGeld

Ik kies voor crowdfunding via SamenInGeld omdat dit mijns inziens de beste optie is voor zowel de investeerder als de belegger. De investeerder krijgt een bijzonder mooie rente in deze tijd en ik als vastgoedinvesteerder kan passief inkomsten genereren. Een win-win situatie wordt gecreëerd. In tegenstelling tot banken die erg terughoudend zijn, biedt SameninGeld.nl particulieren de gelegenheid gebruik te maken van dit financieringstype. Hierdoor krijg ik toegang tot meer financieringsbronnen en kan ik mijn vastgoedportefeuille gezond laten doorgroeien.

Betalingsverplichtingen

Er is reeds een forse maandelijkse en gespreide cashflow, verdeeld over 6 woningen met ruime overwaarde per woning. De bestaande vrije cashflow en inkomsten uit loondienst dekken in ruime mate de kosten van de financiering..

Rendement

De huuropbrengst zal 1800 euro bedragen (Er is inmiddels een 2 jarig huurcontract afgesloten met 2 kennismigranten/expats). Kortom een uitstekend verhuurbaar object, met een laag risicoprofiel.

*Informatie is door de projecteigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Dickenslaan 29, 1102 XN SW Amsterdam. Kadastrale gegegvens: gemeente Weesperkarspel, sectie A, Complexaanduiding 1881. Appartementindex 73

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 20-08-2019 door T.C.F. Donkersloot van kantoor: Donkersloot Taxaties te Amsterdam

 

Marktwaarde vrije verkoop

€   275.000,00

Marktwaarde in verh. staat 

€   275.000,00

WOZ waarde  

€  191.000,00 peildatum 01-01-2018

Totale Financieringsbehoefte  

€   261.250,00

Schijf 1 A

Schijf 1 B      

€   137.500,00

€     55.000,00

Schijf 2

€     41.250,00

Schijf 3 

€     27.500,00

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 5 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 20 jaar.

Bouwjaar onderpand

1984

Gebruiks oppervlakte:    

70 m² + externe bergruimte 6 m²

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling Object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde  

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde  

Goed

Courantheid

0-3 maanden

Verhuurbaarheid       

Krapte op de huidige woningmarkt. De vraag is groter dan het aanbod. 

Verkoopbaarheid                                      

Gebrek aan nieuw aanbod van koop- en goede huur-woningen, dus goed.

Opmerkingen in taxatierapport

Bijdrage VvE €118,00 p/m.
Erfpacht: de canon is afgekocht tot 31 januari 2035.

Omgeving            

Stand en ligging                                      

Gelegen in de overwegend groene wijk Venserpolder en is centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten in de omgeving. Zo bevinden zich in en rondom de nabije omgeving van het populaire Arena Park; Pathé bioscoop, AFAS Live, Ziggo Dome, Arena Woonboulevard en winkelcentrum Amsterdamse Poort.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Het getaxeerde betreft een modern afgewerkt appartement met gebruik van goede materialen.

Informatie over aanvrager

 

Leeftijd

 

27

Woonsituatie   

Eigen woning

Beroep 

Account manager

BKR toets

Geen bijzonderheden