Almelo Ravelstraat 40

Van: Isabelle Feteris
  • € 142.000 van € 142.000
  • 128 investeerders
  • succesvol!
Investeer in schijf 1A: 5,40% € 71.000 van € 71.000
Investeer in schijf 1B: 5,65% € 28.400 van € 28.400
Investeer in schijf 2: 6,65% € 21.300 van € 21.300
Investeer in schijf 3: 7,40% € 21.300 van € 21.300

Dit project heeft een looptijd van 3 jaar.

  • Rentevergoeding schijf 1A  5,40% 
  • Rentevergoeding schijf 1B  5,65%
  • Rentevergoeding schijf 2    6,65%
  • Rentevergoeding schijf 3    7,40%

Financiering schijf 1A is tot 50%, schijf 1B is 50 tot 70%, schijf 2 is 70 tot 85% en schijf 3 is 85 tot 100%van de marktwaarde in verhuurde staat. Voor schijf 2 en 3 is de annuïteit berekend alsof deze in 30 jaar wordt afgelost.

Wij zijn van mening dat een 100% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvragers van dit project voldoende eigen middelen aan overwaarde en geld in eigendom hebben. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend. Aanvragers zijn privé personen.

SamenInGeld gaat uit van een huuropbrengst van € 900 per maand.   

Download Lees hier de financiële analyse van dit project.

Download Fotopresentatie Ravelstraat 40 Almelo

Informatie project eigenaar*

Even voorstellen
Ik ben Isabelle Feteris, 27 jaar oud en kom uit Leiden. Samen met mijn zusje Juliette woon ik in Amstelveen. Zij is 25 jaar en heeft logistics engineering gestudeerd. Momenteel heeft ze een bedrijf in duurzame producten. 

Van origine ben ik psycholoog en ex-topsporter: in het powerliften ben ik een van de sterkste vrouwen ter wereld geworden. Het mentale vlak is voor 90% verantwoordelijk voor het behalen van topprestaties. De overige 10% bestaat uit kennis en strategie. Momenteel run ik een goedlopende praktijk om bedrijven te helpen op mentaal en strategisch vlak. Daarnaast train ik nog steeds fanatiek om mijn energie hoog te houden: practise what you preach.

Naast mijn werk als trainer/schrijver/coach ben ik al langere tijd met Juliette actief bezig om te investeren in startups, aandelen, crypto en edelmetalen. Sinds een paar maanden zijn we samen ook actief in het investeren in vastgoed. 

De strategieën die ik heb toegepast in de topsport gebruiken we nu in het vastgoed. Net zoals in de topsport is het belangrijk dat je gecalculeerd risico neemt. Zo raak je niet geblesseerd en kan je blijven winnen. Ofwel: we kopen onder de marktwaarde aan, zorgen voor hoog rendement met weinig risico. 

In de afgelopen 6 maanden hebben we geïnvesteerd in kennis, een intensief 1-op-1 coachingstraject van een expert en een goed netwerk zodat we nu ons eerste beleggingspand kunnen aankopen. We hebben het plan om onze vastgoedportefeuille in de komende maanden verder op te bouwen. Dit pand zullen we samen doen en in de toekomst zullen we er ook partners bij betrekken.

Object
Het te financieren object betreft een appartement en goed onderhouden 3-kamer appartement van 67 m2 in Almelo. Het appartement wordt aangekocht met de intentie de woning te transformeren tot een 4-kamer appartement. Verder bevindt de woning zich in goede staat en hoeft niet gerenoveerd te worden voordat de huurders erin komen.

Het object bevindt zich op een goede en rustige locatie gelegen in de wijk Aalderinkshoek en dichtbij winkelcentra, de binnenstad, station, openbaar vervoer en uitvalswegen. Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke fietsenberging en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. 

Verhuur en beheer
Het SNF gecertificeerde bedrijf waaraan we verhuren is een professionele organisatie die zich bezighoudt met hoogwaardige huisvesting voor met name arbeidsmigranten. Haar speerpunten hierbij zijn kwaliteit, woongenot en betrouwbaarheid. Zij nemen het volledige technische en administratieve beheer evenals het onderhoud en de maandelijkse controle volledig op zich. 

Omdat we met dit bedrijf al een huurovereenkomst afsluiten voor 5 jaar zijn we iedere maand verzekerd van een goed vast inkomen zodat we de maandelijkse kosten ruim kunnen dekken. 

SamenInGeld
Als ex-topsporter en ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om samen te werken met een team. Dat je samen verder komt, je er sneller bent en het makkelijker gaat. Graag willen we een win-win situatie creëren en er samen beter van worden dan rente te betalen aan anonieme instituten. Zo kwamen wij uit bij Crowdfunding via SamenInGeld.

  * Bovenstaande informatie is door project eigenaar zelf aangeleverd.

Zekerheden

Ravelstraat 40 7604 HZ Almelo
Kadastrale gegevens: Gemeente Almelo, sectie I,  nummer 3743, index 8

Samenvatting uit het taxatierapport gemaakt dd. 21-06-2021

Door Boers & Lem Vastgoedconsultants

Markwaarde vrij verkoop

€ 142.000

Markwaarde verhuurde staat

€ 165.000

WOZ waarde 

€ 106.000 peildatum 01-01-2021

Totale Financieringsbehoefte  

€ 142.000

Schijf 1A    

€   71.000

Schijf 1B  

€   28.400

Schijf 2

€   21.300

 Schijf 3

€   21.300

Looptijd:

 

Deze lening heeft een looptijd en rentevast periode van 3 jaar. 

Methodiek aflossen schijf 2 en 3: op annuïteitenbasis aflossen in 30 jaar.

Bouwjaar onderpand

1968

Gebruiks oppervlakte:

67 m wonen 

Beoordeling

 

Beoordeling locatie

Goed

Beoordeling object

Goed

Staat van onderhoud binnenzijde 

Goed

Staat van onderhoud buitenzijde

Goed

Courantheid

Goed

Verhuurbaarheid

Goed

Verkoopbaarheid             

Goed

Opmerkingen in taxatierapport

VvE kosten per maand € 116,68

Omgeving            

Stand en ligging                                      

Het object is gelegen op een groene en rustige locatie in de wijk Aalderinkshoek. Diverse voorzieningen waaronder scholen, winkels en sportgelegenheden liggen in de directe nabijheid.

Algemene beoordeling locatie en courantheid

Goed

Informatie over aanvragers

 

Leeftijd

27, 26

Woonsituatie

Huur woningen

Beroep

Ondernemers

BKR toets

Geen bijzonderheden